Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

PARIZ

Francija
Datum:
23.10.2020 - 27.10.2020
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
5
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 309.00 €

1. dan: SLOVENIJA - …
Odhod z avtobusom iz Maribora ob 16. uri.  Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani, vožnja na relaciji Karavanke – Beljak – Salzburg. Nočna vožnja na relaciji München – Stuttgart – Karlsruhe.

2. dan: REIMS - PARIZ
Dopoldanski prihod v pokrajino Šampanjo. Ogled cerkve Notre Dame v Reimsu, prizorišča kronanj večine francoskih kraljev. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v Pariz. Po nastanitvi v hotelu prvi ogled mesta (z metrojem) in vzpon na Eifflov Stolp. Še sprehod do centra Georges Pompidou. Nočitev v hotelu.

3. dan: PARIZ
Po zajtrku avtobusna panorama mesta: trg Concorde, Elizejske poljane, Opera Garnier, Bastille, Eifflov stolp ... Sledi vožnja v Versailles in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Popoldanski povratek v Pariz skozi novejši predel La Defense in vrnitev v mesto. Proti večeru odhod na Montmartre, ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Še krajši sprehod po zabaviščni ulici Pigalle. Nočitev.

4. dan: PARIZ
Zajtrk. Obisk katedrale Notre Dame in sprehod po Latinski četrti do Sorbone. Sledi prosto za individualne oglede ali nakupe. Možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej ...). Proti večeru po želji možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Sledi večerni odhod z avtobusom iz Pariza proti Nemčiji. Nočna vožnja.

5. dan: … - SLOVENIJA
Nadaljevanje vožnje mimo Stuttgarta, Münchna, Salzburga. Popoldanski prestop meje v Slovenijo skozi Karavanke in prihod domov v poznih popoldanskih urah.

Cena
309 €/OS. – min. 40 oseb
339 €/OS. – min. 30 oseb
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine, vinjeta v Parizu, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 2*/3* (1/2 TWC), vstopnina za Eifflov stolp (do 2. nadstropja), dvorec Versailles, vozovnice za metro, slovensko vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta na dod. ležišču 25% POPUST.
Doplačila po želji
enoposteljna soba 50 €, vožnja z ladjico po Seini pribl. 15 €, obisk parka Eurodisney.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje