Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

PINE BEACH PAKOŠTANE

Pakoštane
do 12 let
Število dni:
7
Prevoz:
Avto
Cena:
od 228.00 € na teden

Nahaja se v osrčju nedotaknjene narave Srednje Dalmacije, v prečudovitem naravnem okolju borovcev in pinij, na površini 18 ha. Čisto morje, kulturne znamenitosti Zadra in okolice, 4 nacionalni parki (Paklenica, Kornati, Slapovi Krke, Plitvička jezera) predstavljajo čudovito okolje za preživetje aktivnih in nepozabnih počitnic.

Zemljevid: Pine Beach (pdf).


NAGRADNA IGRA
Vsi, ki se boste prijavili neposredno pri TA POTEPUH Celje za bivanje v terminih 1.6.-29.6.2019 sodelujete v nagradni igri. Žrebanje nagrad bo v TA POTEPUH, dne 16.8.2019.
(OPOMBA: v kolikor ima nagrajenec že rezervacijo v terminu od 25.8.-8.9.2019 ima bivanje skladno z izžrebano nagrado BREZPLAČNO).
Rezultati žrebanja bodo objavljeni na www.potepuh.si

1. NAGRADA
7-DNEVNI PAKET v PINE BEACH PAKOŠTANE za 2 osebi v terminu od 24.8. – 8.9.2019

2. NAGRADA
3-DNEVNI PAKET v PINE BEACH PAKOŠTANE z 2 osebi v terminu od 24.8.-8.9.2019

3. NAGRADA
Komplet vrčkov za pivo (2 kos) OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN

4. NAGRADA
Steklenica penine EMPRESS BARBARA

5. NAGRADA
Majica POTEPUH

Lega
ob morju, v naravni laguni, na površini 18 ha borovega gozda, 800 m od centra mesta Pakoštane, 8 km od Biograda, 30 km od Zadra in 40 km od Šibenika.
Plaža
prekrasna, več kot 1 km dolga plaža postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se konča v naravnem peščenem zalivu, ki je zelo primeren za prvo plavanje, žoganje, … Na kamnitem delu plaže se nahajajo leseni pontoni, na katerih se lahko sončite in so primerni za skok v vodo. Plaža je res raznolika in je primerna za vse obiskovalce (peščena, prodnata, kamnita, betonska) – tudi za najmlajše; ležalniki na plaži.
Namestitev
Bungalov

V borovem gozdu stoji 480 slamnatih hišic polinezijskega stila (pokrite s slamo), recepcija (možnost najema sefa), bar, trgovina, restavracija, amfiteater za animacijo, TV salon, manjša zdravstvena ambulanta, …

HIŠICE so opremljene z ležišči (normalne velikosti), omaro; v njih ni vode in elektrike. Zaklepajo se z ključavnico obešanko (prinesite jo s seboj). Sanitarni prostori (9 enot – kopalnica, umivalnica, WC, možnost pranja in likanja – likalniki, likalne mize) so skupni in so oddaljeni od vsake hišice največ 50 m. Baterije mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji; varovan parkirni prostor.

HIŠICE:
TIP A2 8 m2;      
2 ležišča (zakonska postelja), omara
TIP B3 15 m2;     3 ležišča (zakonska postelja + dodat. ležišče ločeno s pregradno steno), omara
TIP C4 24 m2;     4 ležišča + 1 (zak. postelja + največ 3 dodat. lež. ločena s pregradno steno), omara

Opomba: priporočljive so baterijske svetilke. Posteljnina se menja 1 x tedensko; brisače prinesite s sabo!

Prehrana
V letu 2015 NOVA RESTAVRACIJA IN KUHINJA
ALL INCLUSIVE LIGHT: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (bogat izbor raznolike mediteranske kuhinje – jedi iz mesa in ribe, s svežo in kuhano zelenjavo, raznovrstnimi solatami in začimbami, sadje; ob večerji tudi sladoled), pijača ob obrokih (brezalkoholne pijače, točeno vino in pivo).
**NOVO**: POPOLDANSKI PRIGRIZEK od 16.30-17.30 ure v restavraciji – sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholne pijače, …
Šport in zabava
ALL INCLUSIVE: tenis – brezplačno je na voljo 8 teniških igrišč (lahko uporabljate svoje ali njihove loparje), namizni tenis – na voljo je 5 miz z loparji, aerobika – strokovno vodena 1-urna jutranja gimnastika, odbojka na mivki – preko celega dneva sta na voljo 2 igrišči in žoge. V popoldanskih urah je mogoče prirediti turnir; dobra zabava je zagotovljena, jadranje- uporaba je mogoča med delovnim časom in pod nadzorom osebja, kajak- uporaba je možna med delovnim časom, pod nadzorom osebja, košarka, nogomet, balinanje, waterpolo.
NOVO: ADRENALINSKI PARK IN PLEZALNA STENA (brez doplačila)
OPOMBA: vse šole in turnirji so za doplačilo!
Otroci
MINI KLUB (4 – 10 let) - vsako jutro in popoldne animacija za otroke;
MINI DISCO za najmlajše (vsak večer)
VEČERNO RAZVEDRILO – vsak večer razvedrilni program v amfiteatru. Zabavate se lahko na tematskih večerih, ob skečih, karaokah in muziklih.
Živali
niso dovoljene.
Video
Popusti
otrok do 2. leta (brez lastnega ležišča) - BREZPLAČNO, otroci od 2.-7. leta na dodat. ležišču (z dvema odraslima osebama) ali na osnovnem ležišču (z eno odraslo osebo) -50%, otroci od 7.-12. leta na dodat. ležišču (z dvema odraslima osebama) ali na osnovnem ležišču (z eno odraslo osebo) -30%, dva oz. trije otroci od 2.-7. leta z eno odraslo osebo - vsak -50%, dva oz. trije otroci od 7.-12. leta z eno odraslo osebo - vsak 30%.

FAMILY FRIENDLY samo v hišicah 2xA2 (min. bivanje 7 dni):
DRUŽINE 2+1: en otrok do 4. leta z 2 odraslima osebama v HIŠKI A2 (brez lastnega ležišča) - BREZPLAČNO
DRUŽINE 2+2: prvi otrok do 12. leta biva BREZPLAČNO, drugi otrok do 7. leta -50% POPUST; drugi otrok od 7.-14. leta -30%
FAMILY FRIENDLY ponudba velja za namestitev v hišicah 2xA2 in se izključuje z akcijo 7=6, lahko pa se kombinira s popustom za zgodnje prijave.
Obvezna doplačila
turistična taksa 1,10 €/os./dan, otroci od 12.-18. leta 0,55 €/os./dan.
Doplačila po želji
otroška posteljica 3 €/dan, enoposteljna hiška 30%.
Opombe
PRIHODI: vsak dan
DOSTOP: po avtocesti A1 na izvoz Benkovac / Biograd, sledite oznakam za Pakoštane; oddaljenost 407 km.
AKCIJA 7=6 se sešteva s FIRST MINUTE POPUSTOM; izključuje pa akcijo FAMILY FRIENDLY.
Dodatne akcije (20%) veljajo samo za nove rezervacije od dneva objave rezervacije in zanje veljajo posebni stroški odpovedi.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Akcije
AKCIJA 7 = 6 za prihode 1.6. in 31.8. in 1.9.2019 (min. bivanje 7 dni):
1.6.-8.6.(odhod) 7x ALL light že za 228 €/OSEBO
31.8.-7.9. (odhod) 7x ALL light že za 336 €/OSEBO
1.9.-8.9. (odhod) 7x ALL light že za 336 €/OSEBO

POTEPUHOVE UGODNOSTI od 1.6.-29.6.2019 (min. bivanje 7 dni):
* brez doplačila za hiške A2 morje (število hišk je omejeno in ni možno kombinirati z Family Friendly)
* brez doplačila za enoposteljno hiško (hiška A2 single use se ne kombinira z ugodnostjo hiška A2 morje brez doplačila )
* NAGRADNA IGRA: glej nagradna igra

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: znaša 3% od vrednosti celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom na počitnice.

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje