Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

CINQUE TERRE - MANTOVA

Italija
Datum:
28.09.2019 - 29.09.2019
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
2
Prevoz:
AvtobusLadjaVlak
Cena:
od 174.00 €

1. dan: SLOVENIJA – MANTOVA – PORTOVENERE
Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane proti Sežani. Prestop meje. Nadaljevanje mimo Benetk, Padove in Verone. Opoldanski prihod v Mantovo, nekdaj eno bogatejših italijanskih mest. Panoramski ogled srednjeveškega jedra nekdanje prestolnice rodbine Gonzaga: katedrala, doževa palača, cerkev sv. Andreja ... Sprehod skozi bogato staro mestno jedro. Sledi vožnja proti Sredozemskemu morju, prihod  v bližino znamenitega “zaliva pesnikov” in mesta La Spezia. Postanek v letoviškem mestecu Portovenere. Nastanitev v hotelu v bližini, večerja in nočitev.

2. dan: CINQUE TERRE – SLOVENIJA
Zajtrk, nato izlet na območje znamenitega predela Cinque Terre. Vožnja z vlakom (ali z ladjico) do svojstvenih petih vasic, ki jih poznamo pod imenom “5 zemljà”. Postanek in ogled treh od petih vasic (Monterosso, Vernazza, Riomaggiore). Zgodaj popoldne vrnitev v izhodišče. Vrnitev proti Bologni, Padovi, Benetkam. Prestop meje na Fernetičih in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena
174 €/OS. – min. 40 oseb
191 €/OS. – min. 30 oseb
Cena vključuje
prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, 1x polpenzion v hotelu 3* (sobe 1/2 TWC), vse oglede po programu, vožnja z vlakom (ali ladjico) na območje Cinque Terre, vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta na dod. ležišču -25% POPUST.
Doplačila po želji
enoposteljna soba 25 €/os..
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje