Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1./2. dan: … - NOČNA VOŽNJA - PRAGA
Na pot bo krenili ob 22.00 uri (kraj odhoda po dogovoru). Vožnja do mejnega prehoda z Avstrijo in nadaljevanje poti do PRAGE, kamor bomo prispeli v jutranjih urah. Po jutranji osvežitvi najprej informativni, krožni ogled PRAGE, ki je prava zakladnica kulturno-zgodovinskih spomenikov. Sprehodili se bomo po staromestnem trgu z znano praško uro ORLOY, ogledali staro univerzo, židovsko četrt, znameniti KARLOV MOST, spomenik Janu HUSU, VACLAVSKE NAMESTI, kjer bomo napravili tudi krajši nakupovalni sprehod med češkim porcelanom in mažuretkami. Popoldne vožnja v hotel, namestitev in prosto za počitek in osvežitev. Večer bomo preživeli v znani ČEŠKI PIVNICI, kjer nam bodo postregli z dobro večerjo, pa tudi izvrstnega češkega piva ne bo manjkalo. Prenočevanje v hotelu.


3. dan: PRAGA – DUNAJ - …
Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi »zlate Prage«. Odpeljali se bomo na »Praški grad« HRADČANE, kjer se bomo srečali tudi z deli arhitekta Plečnika, ogledali si bomo LORETO, ki sodo med najpomembnejše baročne spomenike v Pragi, občudovali VLADISLAVSKO PALAČO, katedralo sv. Vida, zvedeli za skrivnosti "zlate uličke" …

Čas bo kar prehitro minil in že bo čas za povratek. Domov se bomo vračali mimo Dunaja, Graza … S prihodom domov v večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na opisani relaciji, namestitev v hotelu turistične kategorije 3* (sobe 1/3 TWC) na bazi nočitev/zajtrk in večerjo v češki pivnici, oglede po programu (brez vstopnin), cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
za enoposteljno sobo (po predhodni potrditvi), za storitve, ki niso navedene v programu, vstopnine – Loretta, Vladislavska palača, Zlata ulička - okvirno 20 €.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje