Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

AKTIVNE POČITNICE: VALENCIJA IN COSTA AZAHAR

Španija
Odhod:
Trst
Število dni:
8
Prevoz:
AvtoLetalo
Cena:
od 459.00 €

Valencija je zanimivo, moderno mesto, ki je zibelka tradicionalne španske Paelle, čudovitih zgodovinskih znamenitosti in pestrega nočnega življenja.
Gotska katedrala z zvonikom Micalet, tržnica LaLonja iz 15. stoletja, stari trg, moderno »mesto« znanosti in umetnosti Ciudad de Las Artes y las Ciencias in največji oceanografski muzej v Evropi so nedvomno vredni ogleda.

PRIPOROČAMO IZLETE V MESTU IN OKOLICI:
- Valencija: odkrijte znamenitosti tretjega največjega španskega mesta in prihranite do 50% na vstopninah v posamezne muzeje ter koristite vse javne prevoze (v coni A). Ob nakupu prejmete tudi brošuro mesta.
- Oceanografski muzej: eden izmed največjih in najlepših pomorskih parkov v Evropi.
- Živalski vrt: posebnost parka je, da se živali gibljejo v okolju, ki je skoraj enak njihovemu naravnemu habitatu in imate občutek, da ste na čisto drugem koncu sveta.
- Barcelona: priporočamo celodnevni izlet v prestolnico Katalonije. Park Guell, Sagrada Familia, Casa Mila, Montjuic, La Rambla, … so vredni ogleda.

Namestitev
Hotel
V središču mesta: Petit Palace Germanias 3*+, Senator Parque Central 4*, NH Center 4*.
Na obali (v bližini Valencije): Hotel Neptuno 4*, Hotel Las Arenas Balneario Resort 5*.
Cena vključuje
povratni letalski prevoz Trst – Valencija – Trst, letališke in varnostne pristojbine, ročna prtljaga do 8 kg, namestitev v izbranem hotelu v dvoposteljni sobi z zajtrkom, najem vozila Fiat 500 oz. vozila v istem razredu z neomejenimi kilometri in osnovnim zavarovanjem, organizacija in priprava programa.
Obvezna doplačila
dodatna prtljaga do 15 kg 50 €/kos, parkirnine, cestnine, vstopnine in osebna poraba na poti, dodatne storitve po vaših željah, storitve, ki niso navedene v programu.
Opombe
končna cena potovanja je odvisna od števila oseb in od termina potovanja. Na podlagi vašega povpraševanja in vaših želja vam pripravimo končno ceno potovanja glede na ceno letalskih vozovnic in hotelov za želen termin potovanja. Program potovanja lahko oblikujete sami oz. se prepustite našemu predlogu, ki bomo oblikovali posebej za vas.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje