Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL SOL COSTA ATLANTIS

★★★★
Odhod:
Graz, Dunaj
Število dni:
7
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 613.97 € na teden
Lega
Hotel se nahaja v centru mesta, nedaleč od Puerto de la Cruz, samo čez cesto od promenade in temne vulkanske plaže Matrianez. Bazeni z morsko vodo se nahajajo tik ob plaži in jih je mogoče doseči v nekaj minutah. V neposredni bližini barov, diskotek, butikov, trgovin s spominki in velikega nakupovalnega centra.
Hotelska ponudba
Med 14 objektov Comfort hotelov spadajo recepcija z dnevnim prostorom, prodajni avtomati (samo do 1.11.2016), dvigala, jedilnica in bar za nekadilce. Na strehi je tudi spa s hidrotermalnim bazenom (doplačilo, nad 16 let), fitnes center, VIP območje in edinstven pogled na vulkan Teide in morje. Zunanji kompleks z ogrevanim bazenom, otroški bazen in terasa za sončenje z ležalniki ter bar s prigrizki. Brezplačen WiFi v objektu in v sobah.
Namestitev
Hotel

Dvoposteljna soba: vseh 290 sob je privlačno opremljenih, imajo lesena tla, telefon, satelitsko televizijo, brezplačen Wi Fi, sef, klimatsko napravo, ogrevanje, kopalnico in WC, balkon. Možen je pogled na morje.
Enoposteljna soba: dvoposteljna soba namenjena eni osebi. Možen je pogled na morje.
Dvoposteljna soba Tip B: namenjena ljudem starejšim od 60 let.

Prehrana
NOČITEV Z ZAJTRKOM - samopostrežni zajtrk; POLPENZION - samopostrežna zajtrk in večerja; POLNI PENZION - samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; ''Showcooking'', večkrat tedensko tematski večeri
Šport in zabava
fitnes in večerne zabave z živo glasbo
Wellness
Doplačilo - Spa center z jacuzzijem, turška kopel, različne prhe in fitnes (brezplačno). Različni lepotni tretmaji in storitve na voljo ob rezervaciji. Vstop dovoljen starejšim od 16 let.
Opombe
Hotel ima na voljo 3 sobe prilagojene osebam na invalidskem vozičku
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje