Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

SKOK V CHICAGO

★★★★★★
ZDA
Odhod:
Ljubljana
Število dni:
6
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 1799.00 €

1. dan: LJUBLJANA–EVROPA–CHICAGO
Zbirališče potnikov na Letališču JP Ljubljana. Polet na eno od evropskih letališč in nadaljevanje leta v Chicago. Po pristanku v popoldanskih urah po krajevnem času in po opravljenih obmejnih formalnostih transfer do hotela. Nastanitev v hotelu Four Seasons 6* v centru mesta. Nočitev.

2. dan: CHICAGO
Danes se boste podali na poldnevni ogled mesta z ang.vodnikom. Obiskali boste vse tri čudovite parke Chicaga; Lincoln, Washington in Grand Park, Michigan Avenue Bridge, Block 37, Art Institute, Navy Pier, The Magnificent Mile, Water Tower. Sledi ogled John Hancock Observatory  na katerega vas bo pripeljalo najhitrejše dvigalo na svetu! Kasneje se lahko sami podate še proti Hard Rock/River North in Skydeck Chicago (Willis Tower) –tukaj boste lahko stopili na balkon s steklenim dnom − The Ledge na višini 412 metrov!

3. dan: CHICAGO
Dan prost za oglede po želji. Priporočamo sprehod skozi enega od  muzejev kot recimo Umetnostni inštitut, v katerem je največja svetovna zbirka impresionistov, muzej Narodne zgodovine Field je prav tako poznan po svoji velikosti zbirke, bogat je tudi muzej Znanosti in industrije – poklon človeški genialnosti in inovativnosti. V Chicagu imajo največji akvarij na svetu – Shedd Aquarium. Osupljiv je pogled na najvišjo stanovanjsko stavbo na svetu – 70−nadstropni Lake Point Towers, ki je obkrožen z Michiganskim jezerom s treh strani. Na ogled se lahko odpravite s kolesom, saj ima mesto preko 10.000 kolesarnic, 170 milj označenih kolesarskih poti in sodobno centralno kolesarsko postajo v Millenium parku.

4. dan: CHICAGO
Dopoldne bo čas, da obiščete katero izmed številnih trgovin, ki ponujajo najrazličnejše izdelke vseh cenovnih razredov. Proti doplačilu pa se je možno odpraviti na voden ogled treh najbolj znanih blues klubov v centru mesta z lokalnim vodnikom, kateri vam bo predstavil bogato zgodovino Blues glasbe.  Zvečer se boste podali na križarjenje z ladjo Odyssey po jezeru Michigan z svečano večerjo in glasbo. Nočitev.


5. dan: CHICAGO-EVROPA

Dopoldan prosto.  Popoldan odhod na letališče in polet proti Evropi.


6. dan: EVROPA–LJUBLJANA
Pristanek na enem od evropskih letališč v jutranjih urah. Nadaljevanje leta v Ljubljano in konec potovanja.

Cena vključuje
letalski prevoz Ljubljana - Chicago - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo, 5x nočitev v hotelu Four Seasons 6*, privatni transfer letališče - hotel - letališče, mini križarjenje z večerjo na ladji, voden poldnevni ogled mesta v angleškem jezik z vzponom na John Hancook Observatory, organizacijo potovanja.
Obvezna doplačila
ureditve dovolnice za vstop v ZDA (REGISTRACIJA ESTA), dodatne prehrane, ogledov, vstopnin, napitnin in storitev, ki niso vključene v ceno potovanja.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje