Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

AKTIVNE POČITNICE: SARDINIJA

Italija
Odhod:
Benetke
Število dni:
8
Prevoz:
AvtoLetalo
Cena:
od 489.00 €
Smaragdno morje, čudovite plaže, bujna vegetacija in izvrstna kulinarika so le nekatere značilnosti otoka, ki mu dajejo poseben pečat. Costa Smeralda velja za eno najbolj ekskluzivnih letovišč na svetu, kjer najdete najlepše plaže v Sredozemlju in občudujete glamur, ki se tukaj zbira iz vsega sveta. Prav nič nenavadnega ni, da srečate kakšnega hollywoodskega igralca ali svetovno znano osebnost.
Bogata zgodovina Sardinije se je začela že 150.000 let pr. n. št., najbolj zanimive sledi pa je za sabo pustila nuraška civilizacija. Svetišča in grobnice, ki so jih gradili dajejo otoku poseben pečat.
Antična obalna mesta obiskovalcu nudijo veličasten pogled na morje, v notranjosti pa skrivajo blodnjak srednjeveških ulic, po katerih se je užitek izgubljati.
Otok pa je pravi raj za gurmane. Privoščite si katero od specialitet iz testenin, sire Pecorino in raznovrstne kruhe, ki jih je več kot 300, nekateri recepti pa so stari več kot 2000 let.
 
SVETUJEMO, DA SI OGLEDATE:
- Costa Smeralda: smaragdna obala, ki je zaradi svoje lepote in ekskluzivnih marin, hotelov ter restavracij postala eden izmed najbolj priljubljenih kotičkov na svetu. Tam se zbira smetana z vsega sveta. 
- Bosa: srednjeveška vasica s slikovitimi sardinskimi hišami ob reki.
- Alghero in Castelsardo: nedvomno dva najlepša mesta na otoku.
- Cagliari: srednjeveško in živahno tradicionalno mesto, ki nikoli ne spi.
- Nuoro in Orgosolo: srčika sardinske biti in tradicije, banditstva, pastirstva, odmaknjenosti in uporništva.
- Cala Gonone: odlično izhodišče za raziskovanje najlepših plaž in pohodniške ture po tem delu otoka.
Namestitev
Hotel
Nastanitev na Costa Smeraldi: Apartmaji Borgo Le Logge 3*,  Club Hotel Laconia 4*, Hotel Colonna Country Club 4*, Grand Hotel Capo Testa 4*, Club Hotel Baia Sardinija 4*.
Cena vključuje
povratni letalski prevoz Benetke – Olbia – Benetke, letališke in varnostne pristojbine, najem avtomobila Fiat 500 ali vozila v istem razredu z neomejenimi kilometri in osnovnim zavarovanjem,, nočitev z zajtrkom v hotel 3*/4* na Costa Smeraldi, organizacijo in pripravo potovanja.
Obvezna doplačila
dodatna prtljaga do 15 kg 50 €/kos, parkirnine, cestnine, vstopnine in osebna poraba na poti, dodatne storitve po vaših željah, storitve, ki niso navedene v programu.
Opombe
končna cena potovanja je odvisna od števila oseb in od termina potovanja. Na podlagi vašega povpraševanja in vaših želja vam pripravimo končno ceno potovanja glede na ceno letalskih vozovnic in hotelov za želen termin potovanja. Program potovanja lahko oblikujete sami oz. se prepustite našemu predlogu, ki bomo oblikovali posebej za vas.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje