Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
5
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan: … - MÜNCHEN – STUTTUGART – SAARBRÜCKEN - …
Na pot bomo krenili ob 14. uri. Vožnja skozi Karavanški predor, po turski avtocesti mimo Salzburga, Münchna, Stuttgarta….Nočna vožnja s krajšimi vmesnimi postanki.


2. dan: PARIZ
Prihod v PARIZ v dopoldanskih urah. Sledil bo krožni informativni ogled francoske metropole: Notre Dame, Latinska četrt, univerza Sorbona, Louvre, Trg Concorde, Elizejske poljane, Dome des invalides, Eifflovega stolpa ter vzpon na stolp, od koder se ponuja čudovit razgled po Parizu.… Pozno popoldne vožnja do hotela in namestitev. Zvečer sprehod po boemskem MONTMARTRU z ogledom bazilike Sacre Coer ter trga slikarjev. Prenočevanje.


3. dan: PARIZ
Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi mesta: muzej Louvre, Pompidujev center, Trg Concorde, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, Latinska četrt…. Za tiste, ki ste željni zabave pa priporočamo celodnevni izlet v zabaviščni park DISNEYLAND.

Zvečer priporočamo panoramsko vožnjo z ladjo po reki SENI. Prenočevanje.


4./5. dan: PARIZ – VERSAILLES - …
Zajtrk in vožnja do VERSAILLESA, kjer si boste ogledali dvorec, ki ga je dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV., t.i. sončni kralj. Dvorec krasijo čudovite sobane z bogato in zelo razkošno opremo, okolico pa krasijo številni parki in vrtovi. Popoldne povratek v smeri Lyona, čez Mont Blanc in z nočno vožnjo preko severne Italije … Prihod domov v dopoldanskih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, zunanje oglede po programu (brez vstopnin), hotelsko namestitev na bazi nočitev/zajtrk (sobe 1/3 in 1/4TWC), cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
enoposteljna soba, vstopnine (na kraju samem), storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje