Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL CROATIA

★★★★★
Cavtat, Hrvaška
do 7 let
Število dni:
1
Prevoz:
Avto
Cena:
Lega
v Cavtatu, na polotoku, na najjužnejši točki na Hrvaškem. Oddaljenost do starega mestnega jedra Dubrovnika 20 km, do letališča Dubrovnik 5 km.
Plaža
dve plaži: 50 m kamnita plaža, 150 m delno prodnata, delno betonirana plaža Cavtat. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Pod hotelom se nahaja tudi FKK plaža.
Hotelska ponudba
arhitektura hotela se lepo zliva z naravnim okoljem in ponuja spektakularen pogled na Jadransko morje ali zaliv Cavtat. Najsodobnejši objekti vključujejo številne gurmanske restavracije in bare, 480 sob, notranji in znanji bazen, storitev pranja perila in kemijskega čiščenja.
Namestitev
Hotel

SOBA 1/2+1 B CLASSIC (23 m2): klima, telefon, SAT TV, WIFI internet, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase, kopalni plašč in copati), balkon.
SOBA 1/2+1 SUPERIOR/MESTO (24 m2): klima, telefon, SAT TV, WIFI internet, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase, kopalni plašč in copati, toaletne potrebščine), sobna strežba (doplačilo), balkon s pogledom na mesto.
SOBA 1/2+1 B SUPERIOR/MORJE (24 m2): klima, telefon, SAT TV, WIFI internet, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase, kopalni plašč in copati, toaletne potrebščine), balkon s pogledom na morje.
SOBA 1/2+1 B DELUX/MORJE (26 m2): sobe so v višjih nadstropjih: klima, telefon, SAT TV, WIFI internet, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase, kopalni plašč in copati, toaletne potrebščine), sobna strežba, balkon s pogledom na morje, dobrodošlica (sadje, mineralna voda, piškoti).
2x SUPERIOR SOBA/MORJE (povezane, 50 m2):dve povezani superior sobi (2 odrasla + 2 otroka).

Prehrana
POLPENZION - samopostrežni zajtrk in večerja.
Šport in zabava
namizni tenis.
Wellness
spa center (savna, masaže, parna kopel).
Otroci
otroško igrišče.
Dodatna ponudba
Cavtat je odlično izhodišče za izlet z ladjico v Dubrovniku (izkrcanje na pomolu v starem mestnem jedru). Ladjica vozi vsak dan, večkrat dnevno. Vožnja traja pribl. 25 minut in stane pribl. 11 €/os. (cena je informativna). Za vse, ki se rajši vozite po kopnem pa je na voljo večkrat dnevno avtobusna povezava ali pa taxi.
Živali
niso dovoljene.
Obvezna doplačila
na recepciji: turistična taksa 3,00 €/os./dan, otroci od 12.-18. leta 1,50 €/os./dan.
Doplačila po želji
letališče Dubrovnik – hotel – letališče Dubrovnik 58,00 €/os. (predhodna najava).
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Opis
hotel se nahaja v majhnem in lepem mestecu Cavtat, južno od Dubrovnika. Hotel je postavljen na pečini s prekrasnim razgledom na odprto morje. Hotel je primeren tako za poslovna doživetja kot za sprostitev. Odlično izhodišče za raziskovanje mesta Dubrovnik in dubrovniške riviere.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

COVID-19 brez skrbi

V primeru, uradnih ukrepov (uvedba epidemije, zaprtje meje, obvezna splošna karantena, ipd.), ki bi jih sprejela katera od vlad Republike Slovenije ali Hrvaške in bi vam onemogočali odhod na oddih, se vaša rezervacija nemudoma brezplačno odpove. V kolikor bi prišlo do uvedbe enega izmed ukrepov v času vašega bivanja, boste lahko resort predčasno zapustili, za neizkoriščen del oddiha pa boste prejeli povračilo.

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje