Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

GRAZ - ČOKOLADNICA - ŠTAJERSKA VINSKA CESTA

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Na pot bomo krenili v jutranjih urah (kraj odhoda po dogovoru). Vožnja čez  prehod Šentilj, ob levem bregu reku Mure po romantični gričevnati pokrajini imenovani  »vulkanland«.

Naš cilj bo ČOKOLADNICA ZOTTER ki slovi po  božanskem okusu čokolade. Inovativni dosežki pri kombinaciji kakava, sladkorja, kave, banan in številnih začimb so ustvarili več kot 150 slastnih čokoladnih okusov. Predstavili nam bodo  postopek proizvodnje čokolade, vse skrivnosti te mamljive dobrote, z audio vodičem v slovenskem jeziku boste odšli na degustacijo, kupili  prvovrstno čokolado in izdelke  in ne nazadnje izvedeli tudi številne recepte. Daljši postanek.

V neposredni bližini se nahaja mogočna trdnjava RIEGERSBURG, kjer so vladali knezi Liechtenstein in ponuja čudovit razgled na okolico.

Nadaljevanje poti do GRAZA.  Z vzpenjačo se bomo odpeljali na grajski grič - mestni simbol SCHLOSSBERG z znamenito uro, od koder se ponuja lep razgled na mesto in okolico.

Ogledali si bomo še staro mestno jedro z glavnim trgom, Deželno hišo, katedralo,…, se sprehodili do reke Mure, kjer je od l. 2003 zgrajen »Otok na Muri« kot simbol evropske kulturne prestolnice.

Izlet bomo nadaljevanje  po znani JUŽNO- ŠTAJERSKI VINSKI CESTI, po čudovitem vinogradniškem področju, mimo lepih krajev in vasi, ki jih je najbolj zaznamovalo vino »schilher«. Postanek za degustacijo priznanih sort vin (SCHILHER) z degustacijsko zakusko (bio sir, kruh).

V večernih urah povratek v Slovenijo. Celodnevno druženje bomo zaključili še z  večerjo in prijetnim druženjem.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za čokoladnico, degustacijo vin z degustacijsko zakusko, vzpenjačo na Schlossberg, večerjo, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso vključene v ceno, glasba pri večerji.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje