Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND

★★★★★★
Maldivi
Odhod:
Ljubljana, Graz, Dunaj, München
Število dni:
7
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 2890.00 €
Lega
eleganten in razkošen resort se nahaja na otokih Rangali (pribl. 450 x 230 m) in Rangalifinoglu (pribl. 530 x 100 m), ki sta med sabo povezana s pomolom. Obdajajo ju čudovite lagune s koralnim grebenom in peščene plaže. Transfer: pribl. 30 min. s hidroplanom.
Hotelska ponudba
razkošna sprejemnica z recepcijo, 151 sob, samopostrežna restavracija in 6 a la carte restavracij (tudi podvodna restavracija), več barov, zunanji bazen, butik, draguljar.
Namestitev
Hotel

Vila na plaži (pribl. 150 m2): dnevno-spalni prostor z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa s pogledom na morje.
Vila na plaži Deluxe (pribl. 300 m2): dnevno-spalni prostor z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa z bazenom in pogledom na morje.
Vila Junior Beach (pribl. 360 m2): dnevni prostor, ločena spalnica z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa z bazenom in pogledom na morje.
Vila na vodi (pribl. 86 m2): dnevno-spalni prostor z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa z bazenom in pogledom na morje. Opomba: najnižja starost za namestitev v vilah na vodi je 14 let.
Vila na vodi Superior (pribl. 76 m2): dnevno-spalni prostor z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa z jacuzzijem in pogledom na morje. Opomba: najnižja starost za namestitev v vilah na vodi je 14 let.
Vila na vodi Grand (pribl. 150 m2): dnevno-spalni prostor z zakonsko posteljo, klima, stropni ventilator, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase, kopalni plašči, copati), TV, DVD predvajalnik, telefon, WiFi, sef, mini bar, grelnik za vodo, aparat za pripravo kave in čaja, terasa z jacuzzijem in pogledom na morje. Opomba: najnižja starost za namestitev v vilah na vodi je 14 let.

Prehrana
NOČITEV Z ZAJTRKOM – bogat samopostrežni zajtrk; POLPENZION – samopostrežni zajtrk in večerja; POLNI PENZION - samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; ALL INCLUSIVE – samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, popoldanski prigrizki, kava in čaj.
Šport in zabava
odbojka na mivki, namizni tenis, fitnes, kajak, snorklanje, tenis, joga, pilates, potapljanje, ribolov, lokalni ponudniki vodnih športov.
Wellness
savne, parna kopel, lepotni tretmaji.
Otroci
mini klub (3-12 let), otroški bazen, varstvo otrok (doplačilo).
Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Last minute
22.4.-2.5.2021 | odhod iz Dunaja (direktni let) | 9x polpenzion | OD 3921,00 €/OS.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje