Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

BARCELONA

Španija
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
4
Prevoz:
AvtobusLetalo
Cena:
od 499.00 €

PROGRAM POTOVANJA:
1. dan: … – BARCELONA
Zbirališče potnikov na letališču J. Pučnik ali enem od bližnjih letališč. Polet letala proti Barceloni in po pristanku krajši informativni avtobusni ogled katalonske prestolnice in njenih znamenitosti, transfer do hotela na Costa Bravi / LLORET DE MAR. Namestitev, večerja. Skupaj z vodnikom se boste sprehodili po živahni promenadi s številnimi trgovinami, suvenirnicami in lokali. Prenočevanje.

2. dan: LLORET DE MAR / BARCELONA
Po zajtrku celodnevni avtobusni izlet v BARCELONO, ogled mesta in znamenitosti. Odpeljali se bomo na hrib MONTJUIC, kjer je čudovita razgledna točka. V neposredni bližini se nahajajo olimpijski objekti iz leta 1992. Sledi vožnja mimo Španskega trga, stare arene in parka MIRO do zaščitnega znaka Barcelone – cerkve posvečene sveti družini - SAGRADE FAMILIE, in novega pristanišča. Ogledali si bomo Gotsko četrt s katedralo in nenazadnje se  sprehodili po večno živahni in svetovno znani promenadni aveniji RAMBLI. Nikakor pa ne gre brez obiska najlepše tržnice v mestu in pokušnje tipične španske paelle. Pozno popoldne vožnja v Lloret de Mar.
Večerja in prenočevanje v hotelu.
Zvečer priporočamo obisk tipičnega španskega večera »La Siesta Flamenco show«.

3. dan:  MONTSERRAT – BARCELONA/CAMP NOU

Zajtrk in poldnevni izlet do pogorja MONTSERRAT, kjer bomo obiskali tamkajšnji benediktinski samostan in v njem čudovito »Črno Madono«, zaščitnico Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od številnih šampanjskih kleti, spoznali postopke  pridelave in seveda tudi degustirali to žlahtno kapljico.
Vožnja v hotel in prosto popoldne v Lloret de Maru.
Po želji (doplačilo): večerni ogled nogometne tekme na CAMP NOU. Stadion je bil zgrajen leta 1957 in najprej poimenovan Estadi del FC Barcelona, ki sprejme 99.354 obiskovalcev in je 11 največji na svetu.
Leta 2000 so člani kluba izglasovali novo ime stadiona, to je dotedanji vzdevek CAMP NOU.
Transfer do hotela v Lloret de Maru. Prenočevanje.

4. dan: BARCELONA – …
Zajtrk in transfer na letališče. Polet aviona v Slovenijo …

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
letalski prevoz, letališke pristojbine, hotelsko namestitev 3* na bazi polpenziona v Lloret de Mar (sobe 1/2 TWC), oglede po programu (brez vstopnin), transfer letališče - hotel – letališče, celodnevni izlet v Barcelono, poldnevni izlet v Montserratl in ogled šampanjske kleti z degustacijo, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
za enoposteljno sobo (po predhodni potrditvi), španski (flamenco) večer (brez večerje, s prevozom), izlet v Figueres, vstopnine, storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje