Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

SINGITA FARU FARU LODGE

★★★★★
Serengeti
Število dni:
1
Prevoz:
Avto
Cena:
Lega
luksuzni lodge se nahaja neposredno na migracijski poti in ne bo vam potrebno preveč naprezati oči, da boste videli številne divje živali, ki se vsako leto selijo v druge dele parka tod mimo.
Hotelska ponudba
razkošna sprejemnica z recepcijo, restavracija, bar, 2 bazena, SPA center, fitness, suvenirnica, TV soba, WiFi, varstvo otrok, vinska klet z več kot 20.000 steklenicami vin, igralnica za otroke.
Namestitev
Hotel

vse suite so razkošno opremljene suite in imajo kopalnico (WC, tuš/kad, sušilec za lase), teraso/balkon s pogledom na nacionalni park, sedežno garnituro.

Prehrana
POLNI PENZION – zajtrk, kosilo in večerja z tradicionalno in mednarodno kuhinjo.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje