Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

SANKT PETERSBURG IN MOSKVA

Datum:
28.04.2019 - 02.05.2019
Število dni:
5
Prevoz:
AvtobusLetaloVlak
Cena:
od 1090.00 €

1. dan: Organiziran transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do letališča Dunaj. Ob 10.00 direkten polet letala v Moskvo.  Pristanek na letališču Domodedovo predvidoma ob 13.45 po lokalnem času. Vožnja v MOSKVO in prvi panoramski ogled mesta. Transfer do hotela in namestitev. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled Moskve: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum, kompleks Kremlja (kremeljska palača, carski zvon, katedrala, ...). Nekaj prostega za kosilo in samostojne oglede. Popoldne sprehod po slikoviti ulici Arbat. Večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za St. Peterburg. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.  

3. dan: Jutranji prihod v SANKT PETERBURG, verjetno eno najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi. Krajša osvežitev, nato krožni ogled mesta: Vasiljevski otok, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev – notranji ogled. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.   

4. dan: Zajtrk. Obisk ERMITAŽA, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu.  Popoldan prosti čas za samostojne oglede oz. nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.

5. dan: Zajtrk. Sledi izlet v TSARSKOJE SELO in ogled razkošne nekdanje carske rezidence. Ogled palače in parkov. Sledi transfer na letališče in ob 17.30 direkten polet na Dunaj. Pristanek ob  19.10 po lokalnem času. Organiziran transfer nazaj do Maribora, Celja in Ljubljane.

Cena
1.090 EUR pri najmanj 30 potnikih
1.190 EUR pri najmanj 20 potnikih
Cena vključuje
letalski polet Dunaj–Moskva in St. Peterburg–Dunaj, 3 x nočitev z zajtrki v hotelih*** v sobah 1/2, 1 x nočitev na vlaku spalniku v kupeju 1/4, 2 večerji, vse oglede in prevoze v Rusiji po programu, ruskega lokalnega vodnika, stroški ruskega vizuma v višini 80 EUR, povratni prevoz do letališča, slovenskega vodnika in organizacijo.
Vključene vse vstopnine po programu.
Doplačila po želji
za sobo 1/1 v hotelih = 85 EUR, za kupe 1/2 na vlaku Moskva–Sankt Peterburg = 90 EUR/osebo, za kupe 1/3 na vlaku = 60 EUR/osebo.
Opombe
Vključene vse vstopnine po programu.
VIZUM: ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je najkasneje 3 tedne pred odhodom treba oddati nepoškodovane potne liste z veljavnostjo še min. 6 mesecev, 1 fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000 eur.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Vizumi in diplomatsko predstavništvo
ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je najkasneje 3 tedne pred odhodom potrebno oddati nepoškodovane potne liste z veljavnostjo še najmanj 6 mesecev, 1 fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000 €.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje