Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

RIMINI IN SAN MARINO

Italija
Datum:
02.05.2020 - 03.05.2020
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 105.00 €

1. dan: SLOVENIJA – POMPOSA – RIMINI
Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane ter prečkanje meje na Fernetičih. Potovanje mimo Benetk in naprej po jadranski magistrali. Panoramska vožnja skozi nekdaj znamenito pomorsko mesto Chiogga ob robu Beneške Lagune in preko delte največje italijanske reke Pad. Nadaljevanje vožnje do Pompose in krajši postanek pri benediktinskem samostanu. Prihod v Rimini pozno popoldne. Krajši ogled starega mestnega jedra in nastanitev v hotelu v bližini obale na sloviti “italijanski rivieri”, večerja in nočitev.

2. dan: SAN MARINO - SLOVENIJA
Zajtrk. Odhod v bližnjo državico – republiko San Marino in ogled istoimenskega glavnega mesta. Sprehod skozi mestna obzidja do cerkve sv. Marina, vladne palače, trdnjave … Nekaj prostega časa za manjše nakupe. Popoldanski odhod in vračanje po avtocesti mimo Bologne, Padove, Benetk in Trsta proti domu. Prihod v Slovenijo v  večernih urah.

Cena
105 €/OS. – min. 40 oseb
115 €/OS. – min. 30 oseb
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine, 1x polpenzion v hotelu 3* (1/2 TWC), slovensko vodenje in organizacijo potovanja.
Popusti
otrok do 12. leta na dod. ležišču -25% POPUST.
Doplačila po želji
enoposteljna soba 20 €, vstopnine, storitve, ki niso navedene v ceni potovanja.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje