Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

PARK DINOZAVROV - ČOKOLADNICA - STUBENBERGSEE

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Na pot bomo krenili ob 6.00 uri (kraj odhoda po dogovoru). Vožnja na mejni prehod Šentilj, po levem bregu Mure, mimo Cmureka do zdravilišča Bad Gleichenberg, katerega zdravilnost vode so poznali že stari Rimljani.

Ob vznožju ugaslega vulkana Bad Gleichenberg se na površini 5 ha bohoti STYRASSIC PARK, park dinozavrov, kjer starost ne igra vloge. Tu je preko 60 dinozavrov v naravni velikosti in originalni izvedbi in prikazujejo zgodovino dinozavrov od začetka pa do izumrtja. Dinozavre, ki so izumrli pred milijoni let lahko doživite tudi danes, na lastne oči. Prav tako pa lahko v živo doživite delovanje vulkanov in potresov. Daljši postanek.

Nadaljevanje poti do trdnjave RIEGERSBURG, kamor lahko pridemo peš ali (za doplačilo) z vzpenjačo. Ogled trdnjave od koder se ponuja lep razgled na okolico. Po želji in za doplačilo možnost ogleda razstave rodbine Liechtensteinov ter drugih občasnih razstav. .

Tu že desetletja privablja številne obiskovalce tudi ČOKOLADNICA. Spoznali boste vse skrivnosti te mamljive dobrote, kupili boste lahko prvovrstno čokolado in izdelke iz čokolade in nenazadnje izvedeli tudi številne recepte. Daljši postanek.

Preostanek dneva bomo preživeli na STUBENBERGSEE. Postanek bo namenjen igri, počitku, zabavi, ali vožnji z ladjo po jezeru, …

V poznih popoldanskih urah se bomo vračali v Slovenijo, prihod domov v večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, oglede po programu z vstopnino za park dinozavrov, čokoladnico z avdio vodičem v slovenščini in degustacijo, cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
Vstopnine, turistična ladja Stubenbergsee: 2,10 €, storitve, ki niso navedene v programu.
Opombe
namesto Stubenbergsee je možen tudi ogled Graza.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje