Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

PADOVA - VERONA - GARDSKO JEZERO

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan:  … - PADOVA – VERONA – GARDSKO JEZERO
Jutranja vožnja do prehoda Fernetiči in nadaljevanje poti mimo Benetk do PADOVE.  Ogledali si bomo baziliko Sv. Antona Padovanskega, ki je  tudi zaščitnik mesta, Donatellov kip, posvečen vojščaku Gattamelata, univerzo iz leta 1222, Zeliščni in Gosposki trg. Postanek na trgu Prato della Valle, ki je eden največjih trgov v Evropi in že od nekdaj poznan po živahni sejemski dejavnosti    

Sledi vožnja po avtocesti do VERONE. Ogled znamenitosti mesta: trg Bra, stara arena, trg Erbe, Julijina hiša z romantičnim balkonom, grobnica Archi Scaligherijev, Dantejev spomenik … Prosto za individualne oglede in počitek. V večernih urah vožnja do GARDSKEGA JEZERA, namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

 

2. dan: GARDSKO JEZERO - …
Po zajtrku panoramska vožnja ob vzhodni obali jezera in ogled starih letoviških krajev – Garda,  Sirmiona. Starodavni Sirmione z labirintom ozkih ulic, številnimi hoteli, zdravilišči, kopališči parki in cvetličnimi nasadi sodi med najlepša turistična središča na Gardskem jezeru. Največji znamenitosti mesta sta Rocca Scaligeri iz 13.stol. in ruševine impozantne rimske vile s kopališčem, imenovane "Grotte di Cattulo«.

Po želji še obisk živalskega vrta PARCO NATURA VIVA (doplačilo), Najprej se bomo pomudili v SAFARI PARKU, kjer bomo z vožnjo med številnimi živalskimi vrstami (nad 250 različnih vrst) dobili vtis pravega afriškega safarija. Drugi sklop parka je SVET DINOZAVROV – le-tu  se bomo srečali z dinozavri (makete so v naravni velikosti), v terariju in akvariju  so številni plazilci in tropske ribe... Daljši postanek.

Domov se bomo vračali v večernih urah, odvisno od razpoloženja.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, hotelsko namestitev 3* na bazi polpenziona, cestnine in druge pristojbine, zunanje oglede po programu (brez vstopnin) , nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
za enoposteljno sobo (po predhodni potrditvi), storitve, ki niso navedene v programu, Parco Natura Viva, ladja po Gardskem jezeru.
Opombe
možnost vožnje z ladjo po Gardskem jezeru
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje