Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

ORLOVO GNEZDO IN KRALJEVO JEZERO

Nemčija
Datum:
10.08.2019
Odhod:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:
80.00 €

Odhod iz Maribora (TPC City) ob 4. uri. Pobiranje potnikov ob 4.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 6.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Sledi vožnja preko Gorenjske proti Karavankam, mimo Beljaka, po turski avtocesti v smeri Salzburga ter v »bavarski žep« na področje narodnega parka Berchtesgaden. Vzpon na Kehlstein in ogled Orlovega Gnezda – Hitlerjeve alpske trdnjave: del poti s posebnim lokalnim avtobusom, nato še z dvigalom. Po ogledu spust v Berchtesgaden. Ogled rudnika soli. Sledi vožnja do Kraljevega jezera (Königsee). Prosto za sprehod ob jezeru, nakupe, kosilo ... Pozno popoldne odhod proti Sloveniji po isti poti. Vrnitev v poznih večernih urah.

Cena
88 €/OS. - odhod iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
80 €/OS. - odhod iz Ljubljane
Cena vključuje
prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in tunelnine, parkirnine, oglede po programu, vstopnino za Kehlstein (vožnja s posebnim avtobusom in dvigalom) in rudnik soli, vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta z dvema odraslima osebama -25% POPUST.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje