Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

NOVOLETNI PARIZ

Francija
do 12 let
Datum:
29.12.2018 - 01.01.2019
Odhod:
Ljubljana
Število dni:
4
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 499.00 €

1. dan: PARIZ
Z letališča Ljubljana bomo poleteli v Pariz. Po pristanku bo sledil panoramski avtobusni ogled mesta, kjer bomo spoznali vse najpomembnejše znamenitosti mesta luči: Opera Garnier, muzej Louvre, katedrala Notre Dame, Luxemburški vrtovi, trg Concorde, Elizej-ske poljane… Nastanitev v hotelu.

2. dan: PARIZ - PO ŽELJI KRALJEVI VERSAILLES ALI EURODISNEY
Zajtrk. Predlagamo vožnjo z metrojem (RER) v EURODISNEY, zanimivo bo tako za mlade kot za mlade po srcu. Vsem, ki boste ostali v Parizu pa namig - odločite se za sprehod med skrivnostnimi uličicami, kjer boste doživljali posebno vzdušje, značilno samo za Pariz. Lepo bo ob Seni, lahko pa se povzpnete na Eifflov stolp ali se popeljete z ladjico po Seni.

3. dan: PARIZ
Obiskali bomo katerega od muzejev ali galerij. Po želji vožnja s hitro železnico (RER) v Versailles, kjer si bomo ogledali zunanjost znamenitega “sončnega dvorca”, ki ga je dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Posebej zanimiv bo tudi sprehod po mestecu Versailles, ki je tipično predmestje Pariza. Številne podeželske trgovinice, lokalna tržnica, antikvariati in cerkev Notre Dame so le nekatere izmed zanimivosti. Pripravili na najdaljšo noč v letu.

4. dan: FRANCIJA – SLOVENIJA
Zadnji dan bomo odkrivali najbolj skrivnostne kotičke romantičnega Pariza. Po želji bomo obiskali znamenito parfumerijo ali še katerega od številnih muzejev. V večernih urah organiziran prevoz na letališče in polet v Ljubljano.

Cena vključuje
letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, 3-urni avtobusni ogled mesta, avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče, spremstvo in organizacijo potovanja.
Popusti
otroci od 2.-12. leta na dodatnem ležišču -10% POPUST.
Obvezna doplačila
doplačilo za manjšo skupino med 15-24 potnikov 25 €/os.
Doplačila po želji
ob rezervaciji: enoposteljna soba 105 €/os., sobe 1/3 na vprašanje - število je omejeno, prevoz na letališče v primeru poleta z bližnjega letališča 30-58 €/os.
na poti: vožnja z metrojem približno 16 € (10 voženj), vstopnina za Eifflov stolp do 3. nadstropja 25 €/os., vstopnine po izbiri 5 - 10 €/os./muzej, izlet v Versailles (bus ali RER) z vodnikom in vstopnino v dvorec 40 €/os. (min. 15 oseb), vožnja z RER v Eurodisney pribl. 15 €/os., vstopnina v Eurodisney odrasli 79 €/os., otroci do 11. leta 71 €/os., silvestrska večerja v katerem od pariških Bistrojev od 130 €/os. naprej, posamezne večerje 18 - 25 €/os..
Opombe
program oz. zaporedje ogledov se lahko spremeni. Odhod je predviden z letalskim prevoznikom Adrijo Airways. Lahko pride do spremembe letališča.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Pojdi
Ni bilo najdenih nobenih poti.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje