Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

NOVOLETNA BRATISLAVA

Slovaška
Datum:
30.12.2018 - 01.01.2019
Odhod:
Ljubljana, Celje, Maribor
Število dni:
3
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 149.00 €

1. dan: SLOVENIJA – BRATISLAVA
Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Bratislave. Po prihodu se bomo podali na ogled srednjeveškega jedra slovaške prestolnice: glavni trg s srednjeveškim obzidjem, Michalov stolp, stolnico Sv. Martina in Mozartovo palačo, kjer je imel slavni skladatelj enega prvih koncertov. Sprehodili se bomo tudi do bratislavskega gradu, ki dominira nad mestom. Prosto popoldne za samostojno raziskovanje simpatičnega mestnega središča. Sledi nastanitev v hotelu. Zvečer prosto za sprehode po mestu ali obisk katerega izmed lokalov.

2. dan: BRATISLAVA ALI IZLET V MALE KARPATE
Prost dan za samostojno raziskovanje mesta ali izlet v Male Karpate (doplačilo). Zapeljali se bomo do znamenitega mostu Most Slovenského národného povstania. Povzpeli se bomo do razgledne ploščadi, kjer bomo imeli čudovit razgled na mesto. Nadaljevanje z vožnjo na obronke Malih Karpatov, kjer bomo obiskali mestece Svaty Jur. V vinski kleti, ki se nahaja v kleti mestne hiše nam bodo pripravili degustacijo tipičnih odličnih vin s tega območja. Sledi obisk enega najbolj znanih slovaških gradov Červeny Kamen. V katerem je ohranjene veliko originalne opreme, mi se bomo sprehodili skozi grajske sobane in si ogledali podzemno galerijo. Popoldan povratek v Bratislavo in prosto za priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo bomo preživeli na enem od trgov ali po želji v katerem izmed klubov.

3. dan: BRATISLAVA - DEVIN – SLOVENIJA
Dopoldne še nekaj prostega časa v centru za zadnje nakupe, nato pa vožnja do gradu Devin, ki stoji na sotočju Donave in Morave in je stoletja veljal za nepremagljivega. Po želji notranji ogled, nato pa pot proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena vključuje
avtobusni prevoz po programu, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, spremstvo in organizacijo izleta.
Popusti
otroci od 2.-12. leta na dodatnem ležišču -10% POPUST.
Obvezna doplačila
doplačilo za manjšo skupino od 35-44 potnikov 20 €/os..
Doplačila po želji
enoposteljna soba 50 €/os., silvestrska gala večerja pribl. 60 €/os.. Na poti: izlet v Male Karpate (vključuje degustacijo vina in vse vstopnine, min. 7 potnikov) 29 €/os., ostale vstopnine skupaj prib. 5-10 €/os..
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Pojdi
Ni bilo najdenih nobenih poti.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje