Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

MUNCHEN - bavarska prestolnica in Tehnični muzej

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v zelo zgodnjih jutranjih urah (okrog 3.00 ure). Z udobnim turističnim avtobusom se bomo popeljali skozi Karavanški predor in s krajšimi vmesnimi postanki po »turski avtocesti« mimo Salzburga, Chiemskega jezera do bavarske prestolnice MÜNCHEN. Najprej krožni ogled mestnih znamenitosti: Ludwigstrasse, stare in nove Pinakoteke, Obelisk zmage, Palača pravde, univerza, mestna hiša, cerkev »Naše Gospe« …

Popoldne bomo obiskali največji tehnični muzej na svetu – NEMŠKI MUZEJ ZNANOSTI IN TEHNOLOGIJE, kjer je na površini 40.000 m2. razstavljenih več kot 15.000 eksponatov. Spremljali bomo razvoj posameznih disciplin vse od začetkov pa do najnovejših pridobitev in odkritij.

Za krajši čas se bomo pomudili še v Olimpijski vasi.

Povratek v Slovenijo v večernih urah in prihod domov v poznih večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za Tehnični muzej, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Opombe
možnost spremembe programa: ogled ŽIVALSKEGA VRTA, ki je najstarejši živalski vrt na svetu in je bil odprt že leta 1911. Razprostira se na površini 36 ha v idiličnem naravnem okolju ob reki Isar. Bogatijo ga številne živalske vrste z vseh kontinentov sveta.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje