Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

MALTATAL IN GMÜND

Datum:
13.07.2019
Odhod:
Ljubljana, Maribor, Celje, Sl. Bistrica
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 37.00 €

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja na avstrijsko Koroško, mimo Beljaka in Spittala. Vstop v dolino reke Malta – dolino padajočih voda. Vzpon na 1933 m po 14 km dolgi slikoviti gorski cesti. Občudovanje lepot narave, razgled s terase Bella vista s pogledom na impozanten jez Kölnbrein, ogled zbirke mineralov. Čas za napitek ali kosilo v restavraciji gorskega hotela in odkrivanje bližnje okolice ali voden ogled notranjosti jezu (doplačilo).  Ob vrnitvi iz Maltatala še ogled slikovitega mesteca Gmünd. Sprehod po mestnih ulicah do trga z mestno hišo in s srednjeveškim sramotilnim stebrom. Ogled meščanskih hiš, poslikanih z grafiti. Po želji še obisk muzeja Porcshe Helmuta Pfeifhoferja ter ogled tekmovalnih avtomobilov in filma (v slovenščini). Na poti domov še postanek ob slikovitem Baškem jezeru. Prihod domov v zgodnejših večernih urah.

Cena
43 €/OS. - odhod iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
37 €/OS. – odhod iz Ljubljane
Cena vključuje
prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, vstopnina za gorsko cesto Maltatal vključno z zbirko mineralov, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta z dvema odraslima osebama -25% POPUST.
Doplačila po želji
voden ogled notranjosti jezu Kölnbrein pribl. 7 €/os., Porschejev muzej v Gmündu pribl. 7 €/os..
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje