Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

LONDON

Anglija
Datum:
30.04.2020 - 03.05.2020
Odhod:
Ljubljana
Število dni:
4
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 440.00 €

1. dan: SLOVENIJA – LONDON
Zbor potnikov na Brniku ob 14.45 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 16.45 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Stanstedu ob 18.00 in avtobusni prevoz v London. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower,  Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, …
Namestitev v hotelu in prenočevanje.

2. dan: LONDON
Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: LONDON - GREENWICH
Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: LONDON – SLOVENIJA
Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.35 in pristanek na Brniku ob cca. 21.40. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

Cena vključuje
letalski polet na relaciji Ljubljana – London – Ljubljana z Easyjetom, letališke takse in varnostne pristojbine, 1 kos ročne prtljage (56x45x25 cm), 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Excel 3* (1/2 TWC), transfer letališče – hotel – letališče, krožni avtobusni ogled mesta prvi dan, vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.
Doplačila po želji
ob rezervaciji: enoposteljna soba 95 €/os., muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) 35 €/os., otroci do 15. leta 30 €/os., transfer Maribor/Celje – Ljubljana – Maribor/Celje 35 €/os.
na poti: vstopnine Tower Bridge pribl. 9 GBP, Tower of London pribl. 24 GBP, vožnja z ladjico po Temzi pribl. 10-12 GBP.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje