Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
3
Prevoz:
AvtobusLetalo
Cena:

PROGRAM POTOVANJA
1. dan: … – LONDON

V jutranjih urah zbirališče potnikov na letališču Brnik ali enem od bližnjih letališč  in polet v  LONDON. Po pristanku in ureditvi formalnosti avtobusni transfer v mesto in poldnevni panoramski ogled mestnih znamenitosti. Vožnja skozi CITY, mimo katedrale St. Paul's in prispeli do TOWRA, najmogočnejše srednjeveške utrdbe v Angliji in mostu Tower bridge, s katerega se ponuja čudovit razgled. Z avtobusnimi ogledi bomo nadaljevali v centru mesta: parlament in Big Ben, Westminsterska opatija, kjer so bili kronani in pokopani slavni kralji in kraljice, Buckinghamska palača, … Namestitev v hotelu.
Skupaj se bomo sprehodili do TRAFALGAR SQUARA, ki je pravo srce Londona, do  spomenika admiralu Nelsonu in obiskali znamenito in razkošno blagovnico HARROD'S, ogledali si bomo PICCADALLY CIRCUS, kjer bomo preživeli preostanek dneva. Prenočevanje v hotelu.

2. dan: LONDON – GREENWICH
Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi mestnih znamenitosti peš in z mestnimi prevoznimi sredstvi. Več časa bomo namenili ogledu Westminstrske palače, sprehodili se bomo mimo parlamenta in si ogledali sloviti Big Ben, odšli bomo mimo rezidence predsednika britanske vlade Downing Street, 10,

mimo kraljevih konjušnic  do Buckinghamske palače, kjer si bomo ogledali menjavo kraljeve straže, …
Popoldne predlagamo vožnjo z ladjo mimo novega poslovnega predela Docklands-Canary Wharf do GREENWICHA, kjer si boste ogledali znan observatorij. Preostanek dneva bo namenjen samostojnim ogledom oziroma nakupom na kateri od slavnih nakupovalnih ulic (Oxford Street, Piccadily Circus, …).
Nočitev v hotelu.

3. dan: LONDON – LJUBLJANA
Zajtrk in nato prosto dopoldne. Priporočamo obisk muzeja voščenih lutk Madame Tussoud's ali pa se boste odločili za obisk katere od številnih galerij in muzejev.
Popoldne  je možen izlet  v WINDSOR, kjer nas bo navdušila rezidenca kraljeve družine (če je družina v gradu, ogled apartmajev ni možen) in v HAMPTON COURT, ki je ena najbolj dovršenih kraljevih palač in nas popelje v čas Henrika VIII. Ogledali si bomo bogato opremljene sobane, staro angleško dvorno kuhinjo, lepo urejen park z labirinti, … V poznih popoldanskih urah prevoz na letališče in 20.45 uri polet letala proti Ljubljani.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
letalski prevoz, letališke pristojbine, hotelsko namestitev 3* na bazi nočitev z zajtrkom (sobe 1/2 TWC), avtobusni transfer iz letališča do hotela in nazaj, poldnevni avtobusni ogled mesta z lokalnim vodnikom, oglede po programu (brez vstopnin in vozovnic podzemne železnice), organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
enoposteljna soba (po prehodni potrditvi). Na kraju samem: vozovnice za podzemno železnico: okvirno 9 GBP, večerja v angleškem PUBU od okvirno 24 GBP, v kitajski restavraciji 16 GBP, vstopnine: MADAM TUSSOUND’s – okvirno 26 GBP, WESTMINSTER – okvirno 6 GBP, TOWER OF LONDON - okvirno 20 GBP, poldnevni izlet v WINDSOR – okvirno 39 GBP, ladja do GREENWICHA in nazaj - okvirno 15 GBP.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje