Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

KRF - zeleni otok

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
7
Prevoz:
AvtobusLadja
Cena:

1. dan: ... - BENETKE
Odhod avtobusa v dopoldanskih urah Vožnja s krajšimi postanki do Benetk, kjer se bomo vkrcali na luksuzno grško ladjo. Prekrasen pogled na znamenitosti Markovega trga in ostalih zanimivosti Benetk kar s palube ladje. Sledila bo približno dan in pol dolga plovba. Večer bo pester. Ogledali si bomo lahko kino predstavo, preizkusili srečo na igralnih aparatih, noč pa verjetno kar preplesali v moderni ladijski diskoteki. Zabave bo več kot dovolj, tako da postelje še pogrešali ne boste.


2. dan: … - OTOK KRF
Sledi celodnevna plovba. Dan bomo verjetno porabili za sončenje in kopanje v ladijskem bazenu, za družabne igre in počitek. V poznih večernih urah bomo lahko že stopili na trdna tla najsevernejšega grškega otoka – KRFA. Ob čudovitem nočnem razgledu na staroveško istoimensko glavno mesto sledi krajša avtobusna vožnja do hotela in namestitev. Postelja bo že kar dobrodošla, zato bomo nočno zabavo prihranili za naslednji dan.


3. dan: KRF
Zajtrk. Dan bo namenjen za kopanje, sončenje, raziskovanje okolice in odkrivanje prijetnih lokalov ter restavracij, kjer bo tudi priložnost za topli obrok po zelo ugodnih cenah. Večerja v hotelu. Zvečer po želji obisk ene izmed diskotek.


4. dan: CELODNEVNA TURA PO OTOKU
V zgodnjih dopoldanskih urah se bomo z avtobusom odpravili na celodnevni izlet po otoku Krfu, ki slovi kot najbolj zelen grški otok. Ogledali si bomo prečudovito Ahilovo palačo, romantično pribežališče prelepe avstrijske princese Sissy, obiskali bomo samostan nad najlepšo plažo na otoku – Paleokastriso, obšli skrajni severni del otoka s postankom ob zalivu »zaljubljencev« na Sidariju, kjer bomo imeli krajši postanek za kosilo in nato nadaljevali izlet s spoznavanjem kulture in načina življenja domačinov vse do glavnega mesta otoka. Ogled znamenitosti in nato v večernih urah povratek v hotel. Večerja in prenočevanje.


5. dan: KRF
Zajtrk. Zadnji dan bivanja na Krfu bo prosto za samostojne oglede, nakupe spominkov oz. sončenje in kopanje. Zvečer priporočamo obisk tradicionalne grške taverne. Ob bogati tipični grški pojedini in vinu si bomo ogledali program grških folklornih plesov ter se naučili »sirtaki«.


6. dan: KRF – CELODNEVNA PLOVBA
V zgodnjih jutranjih urah bomo zapustili hotel in se po prihodu v pristanišče vkrcali na ladjo. Sledi celodnevna plovba, med katero bomo obujali spomine na doživetja na otoku – ali še bolje, z njimi kar nadaljevali, saj nam moderno opremljena ladja nudi prav vse možnosti za to.


7. dan: BENETKE – SLOVENIJA
V dopoldanskih urah prihod v Benetke in po opravljenih obmejnih formalnostih le še avtobusna vožnja v Slovenijo, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, prevoz z grško ladjo (palubni potnik), namestitev na otoku Krf v hotelu grške B kat. s storitvijo 2 x polpenzion, 2 x nočitev/zajtrk, celodnevni izlet po otoku, cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje