Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL TIVOLI SAO PAULO MOFARREJ

★★★★★
Sao Paulo, Brazilija
Število dni:
1
Cena:
Lega
hotel je bil popolnoma obnovljen leta 2008 in se nahaja v osrčju okrožja Jardins, v bližini poslovne Avenide Paulista. Številne restavracije, bari in trgovine se nahajajo v bližini.
Hotelska ponudba
razkošna in prostorna sprejemnica z recepcijo, restavracija z lokalnimi in mednarodnimi specialitetami, kavarna, bar, konferenčni prostori, WLAN internet, butik, parkirišče.
Namestitev
Hotel

Sobe: vse sobe so udobno opremljene s kopalnico (prha, kad, WC, sušilec za lase), telefonom, SAT TV, radiem, internetnim priključkom, sefom, mini barom in klimatsko napravo.

Prehrana
NOČITEV Z ZAJTRKOM – bogat samopostrežni zajtrk.
Šport in zabava
ogrevan zunanji bazen, terasa za sončenje s senčniki in ležalniki, aerobika, fitness center, spa center (savna, parna kopel, masaže).
Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje