Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL MANDARIN ORIENTAL

★★★★★★
New York, ZDA
Odhod:
bližnja letališča
Število dni:
5
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 548.80 € na dan
Lega
luksuzni hotel prestižne hotelske verige se nahaja v bližini Columbus Circle, v neposredni bližini Centralnega parka, v zgornjih nadstropjih Time Werner Centra.
Hotelska ponudba
248 sob in suit, aperitiv bar, restavracija z azijsko kuhinjo, osupljiv panoramski pogled na Manhattan, sodoben fitness center, panoramski notranji bazen, SPA center s petimi zvezdicami.
Namestitev
Hotel

Dvoposteljne sobe (38 m2):  sobe so razkošno opremljene v orientalskem slogu in imajo kopalnico (prha, WC, sušilec za lase, TV, kopalni plašči in copati), telefon, LCD TV s CD in DVD predvajalnikom, klimatsko napravo, sef, mini bar, WiFi internet (doplačilo) in čudovit pogled na Manhattan, reko Hudson ali Centralni park.
Suite (72 m2): luksuzno opremljene suite imajo ločeno spalnico in ločen WC ter pogled na Centralni park. Vsa ostala oprema je enaka dvoposteljnim sobam.

Prehrana
NOČITEV Z ZAJTRKOM – bogat samopostrežni zajtrk.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje