Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL GRAND HYATT

★★★★★
Sao Paulo, Brazilija
Število dni:
1
Cena:
Lega
hotel je del priznane hotelske verige in se nahaja v poslovnem središču Sao Paula, v Marginalna Pinheiros. Številne znamenitosti, trgovine, restavracije in možnosti za zabavo se nahajajo v bližini hotela. Lokalno letališče Congonhas je oddaljeno pribl. 15 min. vožnje, mednarodno letališče Guarulhos pa pribl. 50 min..
Hotelska ponudba
luksuzni hotelski kompleks ima skupno 470 dob, razkošno sprejemnico z recepcijo, konferenčne prostore, 3 restavracije z lokalnimi in mednarodnimi specialitetami, aperitiv bar, lounge bar, butiki, menjalnica, internetni kotiček, parkirišče, notranji in zunanji bazen, terasa za sončenje, fitness.
Namestitev
Hotel

Dvoposteljne sobe: komfortno opremljene sobe imajo kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), telefon, SAT TV, mini bar, sef, internetni priključek.

Prehrana
NOČITEV Z ZAJTRKOM – bogat samopostrežni zajtrk.
Šport in zabava
zunanji bazen, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki, SPA center z notranjim bazenom, savno, masažami in drugimi lepotnimi tretmaji (doplačilo), fitness center.
Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje