Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

HOTEL CACTUS BEACH

★★★★
Kreta, Grčija
Odhod:
Ljubljana, Graz, Dunaj
Število dni:
7
Prevoz:
Letalo
Cena:
od 835.00 € na teden
Lega
hotel se nahaja od letališča pribl. 35 km, 2,5 km od Malie in 6 km od Hersonissosa, avtobusna postaja 20 m od hotela (povezave do Malie in Herakliona).
Plaža
25 m od hotela se nahaja plaže v Stalisu.
Hotelska ponudba
recepcija, TV kotiček, dostop do interneta za doplačilo, več restavracij, 3 bari, 2 zunanja bazena s teraso za sončenje, brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu, na plaži za doplačilo, lastna plaža, mini market v bližini, animacijski program, spa in fitnes center, z notranjim bazenom, savno. Na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotel sprejme domače ljubljenčke (manjši pes do 5 kg).
Namestitev
Hotel

Sobe superior: nahajajo se v več objektih v sklopu hotelskega kompleksa, v vseh: telefon, sat TV, hladilnik, klimatska naprava, sef za doplačilo, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.
Sobe v anexu: enako opremljene kot dvoposteljne sobe, novejše, nahajajo se v stavbi v novem delu hotelskega naselja (odprt v letu 2007), približno 700 m oddaljenem od morja, ki se nahaja na drugi strani glavne ceste, dostop skozi manjši podhod pod cesto. V sklopu novega dela se nahaja: bazen, italijanska restavracija (à la carte).
Družinske sobe: enako opremljene kot dvoposteljne sobe, na voljo 2 tipa: družinske sobe z 1 spalnico in družinske sobe z 2 spalnicama (v obeh možna namestitev za 2 odrasla in 2 otroka).

Prehrana
ALL INCLUSIVE: samopostrežni zajtrk (07.00-10.00), kosilo (13.00-14.30) in večerja (18.30-21.00) v glavni restavraciji. Prigrizki v baru ob bazenu in baru s prigrizki (10.00-18.00). Lokalne brezalkoholne pijače (točene, voda, kola, fanta, sprite, filter kava, čaj) in alkoholne pijače (točeno pivo in vino , ouzo, raki) na voljo od 11.00-23.00 v baru ob bazenu. 1x tedensko lahko večerjate v taverni Paradise ob plaži in 1 x tedensko v italijanski restavraciji namesto v glavni restavraciji brez doplačila. Ponudba All Inclusive ne velja v baru in taverni na plaži.
Šport in zabava
namizni tenis; za doplačilo: elektronske igre, biljard, fitnes, mini golf, košarka, odbojka, nogomet, tenis, savna, masaža, vodni športi na plaži.
Otroci
otroški bazen in igrišče, mini klub za otroke 3-12 let, za mladostnike 13-16 let organizirani razni športni programi.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje