Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

CENTER EKSPERIMENTOV IN PO POTEH NAŠIH PREDNIKOV

Avstrija
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:
PROGRAM IZLETA
Ob 7. uri  se bomo z modernim turističnim avtobusom odpeljali po Gorenjski čez prelaz Ljubelj v Avstrijo. Prvi daljši postanek bo v St. Margareten v dolini Roža.
Obisk Center eksperimentov. Na 400 m2 pokritih razstavnih površin nam bodo pokazali zanimive, poučne in presenetljive interaktivne eksperimente z raznih področij naravoslovja.
Vožnja po Avstrijski Koroški, ki jo imenujejo tudi »dežela tisočerih jezer in jezerc«. V nadaljevanju si bomo ogledali  zunanjost mogočnega gradu HOCHOSTERWITZ in se pomudili na Gosposvetskem polju. Ogledali si bomo cerkev GOSPE SVETE, ki je eden najlepših umetnostnih spomenikov ter »vojvodski prestol«, kjer so ustoličevali koroške vojvode. Vožnja mimo Celovca in po južni obali Vrbskega jezera. 
Na 905 m visokem hribu je bil 2013 ponovno odprt Pyramidenkogl, od koder se iz razgledne ploščadi ponuja veličasten razgled ne samo na Vrbsko jezero, ampak na celotno Koroško.
V Vrbi še postanek za sladoled, nato pa povratek skozi Karavanški predor v Ljubljano. 
Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na opisani relaciji, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za Hišo eksperimentov, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Min. št. udeležencev
45 učencev + 3 spremljevalci
Obvezna doplačila
za Pyramidenkogl 4,50 €/osebo, za storitve, ki niso vključene v ceno izleta.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje