Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v jutranjih urah (kraj odhoda po dogovoru).  Vožnja čez prehod Šentilj in nadaljevanje poti do GRAZA. Najprej  se bomo z vzpenjačo odpeljali na grajski grič - mestni simbol SCHLOSSBERG z znamenito uro, od koder se ponuja lep razgled na mesto in okolico.

Ogledali si bomo  staro mestno jedro z glavnim trgom, Deželno hišo, katedralo,…, se sprehodili do reke Mure, kjer je od l. 2003 zgrajen »Otok na Muri« kot simbol evropske kulturne prestolnice. Za daljši čas se bomo pomudili v LANDESZEUGHAUS, ki je bil osnovan že takoj na začetku 19.stol. in s številnimi oddelki, zbirkami in razstavami sodi med največje tovrstne muzeje v Evropi. Ogled zbirke srednjeveškega orožja, ki sodi med največje zbirke na svetu. Prosto za individualne oglede ali manjši nakup.

V popoldanskih urah vožnja do PUCHOVEGA MUZEJA, ki je za ljubitelje jeklenih konjičkov prava paša za oči. Dalji postanek (1,5 – 2. ure)

V večernih urah povratek v Slovenijo. Naše druženje bomo zaključili še z dobro večerjo, kjer bo tudi priložnost za prijetno druženje. Povratek v večernih urah, odvisno od razpoloženja.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za Puchov muzej, muzej orožja, vzpenjačo na Schlossberg, večerjo, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso vključene v ceno.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje