Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod v jutranjih urah in vožnja na prehod Šentilj ter nadaljevanje poti do dvorca HERBERSTEIN, kjer je skozi stoletja  domovala znana grofovska rodbina HERBERSTEINOV. V lepo  ohranjenih sobanah s številnimi zbirkami bomo spoznali življenje Herbersteinov in izvedeli marsikatero zanimivo zgodbo. Sprehod po parku in prekrasnih vrtovih  je prava paša za oči.
Kot posebna zanimivost dvorca je živalski vrt, bogat po številnih redkih živalskih vrstah in ptičih, ki živijo v povsem naravnem okolju. Daljši postanek za ogled in sprehod.

Popoldne bomo prispeli v GRAZ. Ogledali si bomo staro mestno jedro z glavnim trgom, Deželno hišo, katedralo,…. se sprehodili do reke Mure, kjer je od l. 2003 zgrajen »Otok na Muri« kot simbol evropske kulturne prestolnice. Z vzpenjačo se bomo popeljali na grajski grič  - SCHLOSSBERG z znamenito uro, od koder se ponuja čudovit razgled na mesto in okolico.

V poznih popoldanskih urah se bomo vračali  v Slovenijo. Naše druženje bomo zaključili s prijetnim druženjem in dobro večerjo. Prihod domov v večernih urah, odvisno od razpoloženja.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, oglede po programu z vstopnino za Herberstein in lokalno vodenje, vzpenjačo za Schlossberg, večerjo na povratku , nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje