Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

GORENJSKA: Kranjski rovi - Avsenikov muzej - Bled - Blejski vintgar

Slovenija
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

PROGRAM IZLETA:
Na pot bomo krenili ob 7. uri (kraj odhoda po dogovoru). Vožnja na Gorenjsko do Kranja, kjer bomo napravili prvi daljši postanek za ogled ROVOV POD STARIM KRANJEM. V 1300 m dolgih rovih lahko občudujete prave kapnike in zanimive jamske živalice, na ogled je razstava mineralov in fosilov ter simulacija zaklonišča iz 2. sv. vojne in letalskega napada.
Vožnja do BEGUNJ in obisk AVSENIKOVEGA MUZEJA. Ogled predstavitvenega filma (dokumentarni film o razvoju fenomena glasbe Avsenik) in muzejskih eksponatov, ki zajemajo instrumente ansambla, priznanja in nagrade, stalno muzejsko razstavo fotografij in zgodovino bratov Avsenik, prenovljeni sobi spominov družine Avsenik, …
Krajša vožnja do BLEJSKEGA VINTGARJA, 1600 m dolge in 150 m globoke koritaste soteske, skozi katero se prebija reka Radovna.
Obisk BLEDA. Razpoznavni znak mesta so otok na jezeru in pletne, ki vozijo po jezeru, grad na skalni pečini in ne nazadnje priznane blejske kremne rezine.
Naše druženje bomo zaključili še z dobro večerjo, kjer bo priložnost za prijetno druženje. Domov se bomo vračali v večernih urah, odvisno od razpoloženja.

Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji (2 voznika), cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za Avsenikov muzej, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje