Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

FIRENCE IN MONTECATINI TERME

Datum:
26.10.2019 - 27.10.2019
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 132.00 €

1. dan: SLOVENIJA – FIRENCE – MONTECATINI TERME
Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane. Potovanje na relaciji Benetke – Padova – Bologna. Opoldne prihod v toskansko prestolnico Firence. Vožnja do terminala in ogled mesta peš: cerkev oznanjenja, katedrala, krstilnica, Dantejeva hiša, trg Vecchio, pokriti most Vecchio, palača Pitti ... Sledi prosti čas v središču Firenc za individualne oglede. Za konec vožnja z avtobusom do trga Michelangelo z razgledom na mesto. Večerna nastanitev v hotelu v zdraviliškem mestu Montecatini Terme. Večerja in nočitev.

2. dan: MONTECATINI ALTO – FERRARA – SLOVENIJA
Po zajtrku krajši panoramski ogled mesta in sprehod po mestnem jedru. Čas za obisk lokalnih trgovinic. Sledi avtobusni vzpon v Montecatini Alto (možnost vožnje s poševno vzpenjačo, doplačilo). Sprehod po slikovitem starem mestecu, od koder se nudi čudovit razgled na okolico. Popoldanska vrnitev mimo Firenc in Bologne. Na poti še postanek za krajši ogled mesta Ferrara (staro jedro s katedralo in palačo d'Este). Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena
132 €/OS. – min. 30 oseb
144 €/OS. – min. 20 oseb
Cena vključuje
prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopno avtobusno takso za Firence, cestnine in parkirnine, 1x polpenzion v hotelu 3* (sobe 1/2 TWC), vse oglede po programu, vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta na dod. ležišču -25% POPUST.
Doplačila po želji
enoposteljna soba 20 €, vstopnine za muzeje oz. za poševno vzpenjačo.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje