Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

DUNAJ - mesto na lepi modri Donavi

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Na pot bomo krenili v zgodnjih jutranjih urah (okoli 5.00 ure). Vožnja do mejnega prehoda ŠENTILJ in nadaljevanje poti mimo Graza in Wr. Neustadta do avstrijske metropole – DUNAJA. Po prihodu si bomo ogledali zunanjost letne rezidence Habsburžanov – SCHÖNBRUNN s številnimi razkošnimi sobanami, bogato opremo, slikami in tapiserijami, s čudovitimi parki in vrtovi, ki jih zaključuje mogočna GLORIETTA. Po želji ogled živalskega vrta, ki je osnovan že v času cesarice Marije Terezije.

Sledila bo vožnja v mesto in najprej informativni ogled z vožnjo po RINGU, kjer bomo spoznali znamenite palače kot so parlament, rotovž, votivna cerkev, borza … Sprehodili se bomo skozi HOFBURG, po GRABNU do KUŽNEGA ZNAMENJA in do ŠTEFANOVE CERKVE, po znameniti KOROŠKI CESTI, ogledali si bomo GROBNICO HABSBURŽANOV (138 sarkofagov) … Nekaj bo tudi prostega časa za nakup manjših spominkov.

Odpeljali se bomo do »malo odštekanih« zgradb arhitekta Hundertwasserja, ki je znan po svojem nenavadnem stilu.

V kolikor bo čas dopuščal bomo naše potepanje po avstrijski prestolnici zaključili še z obiskom zabaviščnega parka PRATER, kjer bo priložnost za igro in zabavo..

V poznih popoldanskih urah bomo Dunaj zapustili in prispeli domov v poznih večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za cesarsko grobnico in Schönbrunn , nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
obisk živalskega vrta (po želji), storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje