Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

Dih jemajoča Aljaska

Datum:
30.08.2019
Odhod:
Benetke
Število dni:
11
Prevoz:
LetaloLadja
Cena:
od 2599.00 €

Cena vključuje
povratni letalski prevoz iz Benetk, nočitev v Seattlu (hotel 3-4*, prvi in zadnji dan), transfer letališče – hotel – pristanišče – hotel – letališče, namestitev v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion, vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja, kopanje v bazenih, uporaba fitnesa, pristaniške takse, slovenski spremljevalec.
Obvezna doplačila
napitnine za osebje pribl. 15 $/os./dan
Doplačila po želji
alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite v baru/restavraciji, fakultativni izleti (shore excursions), masaže ter ostale storitve v SPA-ju, savne, igre na srečo v ladijskih casinojih, storitve pri ladijskem zdravniku, transfer Ljubljana – Benetke – Ljubljana, enoposteljna kabina.
Opombe
Ladjar priporočeni znesek napitnin doda na vaš ladijski račun. Ali so napitnine obvezne ali ne je povsem v domeni ladjarja, ki lahko zadevo kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni.

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 20 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Vizumi in diplomatsko predstavništvo
Potovalni dokumenti: slovenski potni list, ki je veljaven še najmanj 6 mesecev po končanem potovanju, obvezna je elektronska registracija za vstop v ZDA – ESTA in elektronska registracija za vstop v Kanado – ETA.
Kabina Cena/os.
Notranja kabina 2599 €
Zunanja kabina 2799 €
Zunanja kabina z balkonom 3299 €

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje