Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

Sejem lepote: COSMOPROF BOLOGNA

Bologna, Italija
Datum:
17.03.2019 - 18.03.2019
Odhod:
Celje, Žalec, Ljubljana
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
od 105.00 €

PROGRAM POTOVANJA:
1. dan /17.3./: CELJE – BOLONIJA – RIMINI
Na pot bomo krenili ob 4.00 uri iz Celja (dvorana Zlatorog/Hudinja), ob 4.15 uri iz Žalca (AP), 5.00 uri iz Ljubljane (Parkirišče Dolgi most). Vožnja do prehoda Fernetiči in nadaljevanje poti s krajšimi vmesnimi postanki do BOLONIJE. Celodnevni obisk sejma COSMOPROF 2019. Kozmetični sejem se zaključuje v nedeljo (17.3.), zato bo možnost ugodnih nakupov razstavnih eksponatov.
Pozno popoldne vožnja do RIMINJA, namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. dan /18.3./: RIMINI – BOLONIJA
Po zajtrku vožnja v Bolonijo in obisk sejma. Frizerski sejem se zaključuje v ponedeljek (18.3.), zato bo to dan ugodnih nakupov razstavnih eksponatov za frizerke.
Za tiste, ki ne boste obiskali sejma bo organiziran ogled prestolnice dežele Emilija Romanja - Bolonije: Piazza Maggiore in Piazza del Neptuno z Neptunovim vodnjakom, palačo Comunale in cerkev San Petronio, … in prosto za individualne oglede in nakupe.
V poznih popoldanskih urah povratek po isti poti v Slovenijo, s prihodom v Celje v večernih urah.

Cena
105,00 €/OSEBO – min. 45 OSEB
131,00 €/OSEBO – min. 30 OSEB
Cena vključuje
prevoz z modernim turističnim avtobusom, hotelsko namestitev 3* na bazi polpenziona (sobe 1/2 TWC), oglede po programu (brez vstopnin), cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
za sobo 1/1 (po predhodni potrditvi) – 17 €/osebo,
1-dnevna sejemska vstopnica (rezervacija obvezno ob prijavi): 42,10 €/OSEBO
2-dnevna sejemska vstopnica (rezervacija obvezno ob prijavi): 57,50 €/OSEBO
*cena vstopnice vključuje tudi stroške transakcije in administracije
Opombe
v programu sta določeni dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po višji ceni, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša s pogoji (min. 30 oseb) za višjo ceno. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za ceno minimalno 30 potnikov. Če se bo za potovanje prijavilo večje število potnikov, bodo potniki obveščeni o spremenjenih pogojih 14 dni pred odhodom.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Potepuh priporoča
Možnost ugodnih nakupov razstavnih eksponatov.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje