Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

BOROMEJSKI OTOKI - MILANO

Italija
Datum:
01.05.2020 - 03.05.2020
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
3
Prevoz:
AvtobusLadja
Cena:
od 255.00 €

1. dan: … - BERGAMO – JEZERO MAGGIORE
Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja do Fernetičev in naprej mimo Verone do Bergama, pomembnega zbirališča umetnikov in rojstnega mesta skladatelja Donizettija. Ogled starega dela mesta z ozkimi tlakovanimi ulicami. Nadaljevanje proti jezeru Maggiore. Postanek ob južnem delu jezera pri kraju Arona ob mogočnem kipu Karla Boromejskega. Nato vožnja ob jezeru do Bavena ali Strese. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: BOROMJSKI OTOKI
Po zajtrku izlet z ladjo na Boromejski otok Bella ter ogled baročnega gradu in vrtov. Sledi obisk otoka Madre s čudovito vilo, obkroženo z bujnim tropskim rastlinjem. Za konec obisk otoka ribičev in čas za kosilo. Vrnitev na obalo, nekaj prostega časa ali možnost obiska znane Ville Taranto. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: MILANO – SLOVENIJA
Po zajtrku vožnja v prestolnico Lombardije Milano in ogled: slovita milanska katedrala, galerija Vittoria Emanuella, Teatro alla Scala (zunanji ogledi). Po želji vstop v katedralo, vzpon na streho katedrale ali obisk muzeja v slavnem opernem gledališču. Prosto za kosilo. Sledi sprehod do mogočne trdnjave – dvorca Castello Sforzesco. Zgodaj popoldne odhod mimo Verone in Benetk proti domu. Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena
255 €/OS. – min. 40 oseb
275 €/OS. – min. 30 oseb
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine, 2x polpenzion v hotelu 3* (1/2 TWC), prevoz z ladjico na tri otoke, vstopnina za otoka Bella in Madre, vodenje in organizacijo.
Popusti
otrok do 12. leta na dod. ležišču -25% POPUST.
Doplačila po želji
enoposteljna soba 40 €.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje