Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

BLATNO JEZERO IN BUDIMPEŠTA

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
3
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan: … - DOLGA VAS – SIOFOK
Odhod avtobusa v jutranjih urah. Vožnja mimo Maribora, Lendave, do mejnega prehoda DOLGA VAS in nadaljevanje poti po južni obali BLATNEGA JEZERA – »madžarskega morja« do SIOFOKA. Krajši ogled tega največjega letovišča na Blatnem jezeru. Vožnja do hotela in namestitev. Prosto do večerje. Po želji in za doplačilo vožnja do PUSZTE, kjer bomo ob pijači dobrodošlice in pogači spremljali program s konji. Izurjeni jezdeci na konjih bodo poleg številnih drugih akrobacij tudi podirali keglje, jahali stoje, pokali z biči …. Vozili se boste z vprežnimi vozovi, se poskusili v jahanju in v pokanju z biči.  Po večerji zabava v eni od discotek. (po želji možnost obiska in večerje v čardi). Prenočevanje.


2. dan: SIOFOK – BUDIMPEŠTA – SIOFOK
Po zgodnjem zajtrku bomo napravili celodnevni izlet v madžarsko prestolnico - BUDIMPEŠTO. Najprej bomo napravili informativni ogled mesta na obeh straneh Donave – staro Budo in staro Pešto, odpeljali se bomo na Citadelo, od koder se ponuja čudovit razgled na staro Pešto ter številne, čudovite mostove preko Donave. Ogledali si bomo tudi najpomembnejše kulturno-zgodovinske spomenike: parlament, Trg Herojev, Štefanovo cerkev, NEP stadion, ogledali si bomo tudi Grajski grič z Matjaževo cerkvijo, ribiško trdnjavo … Nekaj bo tudi prostega časa za sprehod po znani VATZI ulici in za obisk tržnice. Pozno popoldne povratek v Siofok, večerja in prenočevanje.


3. dan: SIOFOK – TIHANY – SLOVENIJA
Zajtrk in prosto dopoldne za počitek in individualne oglede. Popoldne se bomo s trajektom popeljali po Blatnem jezeru na severno stran do idilične vasice TIHANY. Postanek za ogled in nato nadaljevanje vožnje mimo vinorodnega Badasconytomaj-a, na mejni prehod Dolga vas. Prihod domov v večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz na opisani relaciji, hotelsko namestitev na bazi polpenziona, oglede po programu (brez vstopnin), vožnjo s trajektom po Blatnem jezeru, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje