Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

BARCELONA IN AZURNA OBALA

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
8
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan: SLOVENIJA – VERONA - MONAKO
Potovanje bomo pričeli ob 5. uri. Vožnja do prehoda Fernetiči, mimo Benetk, Padove do Verone. Postanek vVeroni in ogled stare arene na trgu BRA, zelenjavnega trga z mogočnimi palačami, gosposkega trga z grobnico Scaligherijev, Dantejev spomenik ter Julijine rojstne hiše z znamenitim balkonom. Vožnja po Padski nižini do Ligurskih Apeninov ob Genovskem zalivu, do Azurne obale in daljši postanek v kneževini Monako. Sprehod do knežje palače mimo monaške katedrale in nato še skok do mondenega Monte Carla s slavno igralnico. Nočna vožnja.


2. dan: FIGUERAS – COSTA BRAVA
V zgodnjih jutranjih urah prečkanje francosko – španske meje in prihod v Figueras ter ogled galerije Salvadorja DALLIA. Sledi le še krajši del poti do turističnega središča na Costa Bravi. Namestitev v hotelu in preostanek dneva prosto za »morske radosti«, počitek in zabavo. Večerja in prenočevanje.


3. dan: COSTA BRAVA
Po zajtrku bo dan namenjen spoznavanju letovišča, kopanju, sončenju in počitku. Večerja v hotelu. Zvečer po želji in proti doplačilu ogled Flamenca, predstave najbolj znanega andaluzijskega plesa, ali po želji obisk diskoteke.


4. dan: BARCELONA
Po zajtrku prosto dopoldne. V popoldanskih urah vožnja do BARCELONE in ogled parkovnega mesta s številnimi znamenitostmi: SAGRADE FAMILIE, PARCAUELL, GOTSKE ČETRTI, griča MONTJUIC z olimpijskim krogom, španske vasice PUEBLO ESPANIOLO, muzeja voščenih lutk… in nenazadnje se bomo sprehodili skozi najbolj znamenito ulico v Barceloni – LA RAMBLO. Zvečer vrnitev v hotel, večerja, zabava in prenočevanje.


5. dan: MONTSERRAT in ŠAMPANJSKE KLETI
Po zajtrku vožnja mimo Barcelone do »panske Meteore« – MONTSERRATA, stolpičastega pogorja pod strmimi prepadnimi stenami, ki ga je v milijonih let izoblikovala vodna in veterna erozija. Ogled benediktinskega samostana s čudežno črno Madono, kjer že več kot tisoč let živijo menihi, ki svoje delo posvečajo molitvi in sprejemanju vernikov iz celega sveta. Proti doplačilu po želji vzpon z zobato železnico do vrha pogorja, ki nudi pogled vse do Barcelone. Povratek proti Costa Bravi in postanek v šampanjskih kleteh za degustacijo najboljših španskih šumečih vin. Večerja in zabava.


6. dan: COSTA BRAVA
Zajtrk in prosto še za zadnje nakupe ali kopanje. Večerja v hotelu. Zvečer po želji (doplačilo) obisk Viteških iger s pravo viteško pojedino.


7./8. dan: COSTA BRAVA – NICA – CANNES – SLOVENIJA
Po zajtrku prosto do odhoda iz Coste Brave in dnevna vožnja po Provansi do CANNESA in ogled zunanjosti filmske palače s prstnimi odtisi znanih filmskih zvezd. Sledila bo vožnja do NICE. Sprehod po znamenitiAngleški promenadi in odprti tržnici z odličnimi kavarnami in restavracijami. Nočna vožnja v Slovenijo in prihod domov v poznih popoldanskih urah (naslednjega dne).

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
prevoz z modernim turističnim avtobusom na opisanih relacijah, namestitev v hotelih **/*** na bazi polpenziona (5 x polpenzion), oglede po programu (brez vstopnin), nezgodno zavarovanje, organizacijo in strokovno vodenje potovanja.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje