Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

AVSTRIJSKA KOROŠKA - PO POTEH NAŠIH PREDNIKOV

Odhod:
po želji skupine
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Ob 7.uri se bomo z modernim turističnim avtobusom odpeljali v smeri Kranja in Jesenic do Karavanškega predora. Po opravljenih carinskih formalnostih nadaljevanje vožnje do VRBE, znanega turističnega središča na VRBSKEM JEZERU. Vozili se bomo po čudoviti in romantični južni obali jezera do bisera MARIA WÖRTH. Postanek za ogled. Tu se bomo vkrcali na turistično ladjo in si privoščili nepozabno panoramsko vožnjo po Vrbskem jezeru, vse do CELOVCA.

V MINIMUNDUSU si bomo ogledali »svet v malem«, kjer so v miniaturni izvedbi 1:25 predstavljene vse pomembnejše svetovne zgradbe in stvaritve. Privoščili si bomo še »potovanje v vesolje« v bližnjem PLANETARIJU.

Nadaljevanje poti po Gosposvetskem polju do GOSPE SVETE. Ogledali si bomo cerkev, ki je eden najlepših umetnostnih spomenikov ter »vojvodski prestol«, kjer so ustoličevali koroške vojvode.

Domov se bomo vračali v večernih urah. Po želji še postanek za dobro pizzo ali večerjo (doplačilo) in zaključek izleta.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na opisani relaciji, cestnine, dovolilnice in druge pristojbine, oglede po programu z vstopnino za Minimundus in Planetarij, panoramsko vožnjo z ladjo po Vrbskem jezeru, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje izleta.
Obvezna doplačila
storitve, ki niso navedene v programu.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje