Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

AVSTRIJA – ŠVICA - LIECHTENSTEIN

Avstrija, Švica in Liechtenstein
Odhod:
po želji skupine
Število dni:
3
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan: … WATTENS - INNSBRUCK – FELDKIRCH
Odhod avtobusa ob  3.30 uri (kraj odhoda po dogovoru). Vožnja skozi Karavanški predor in po Dravski dolini do Lienza, naprej čez prelaz Felbertauern do KITZBUEHL-a in nadaljevanje do WATTENSA in postanek za ogled SWAROVSKI KRISTALOV – svet kristalov in simbolov večnosti, kjer že po več kot 100-letni tradiciji izdelujejo in ustvarjajo te prečudovite umetnine. Daljši postanek za ogled in nakup. Sledila bo krajša vožnja do INNSBRUCKA in ogled znamenitosti starega mestnega jedra: Hofburg, dvorna cerkev,  zlata strešica, Anin steber, stare cehovske hiše, hiša »torta«, , olimpijske skakalnice…. Sledi vožnja po dolini reke  INN, mimo znanih turističnih središč St. Anton, St. Cristoph… čez prelaz ARLBERG (1802 m) do FELDKIRCHA. Zvečer namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. dan: ZUERICH – RENSKI SLAPOVI - OTOK MAINAU - FELDKIRCH
Po zgodnjem zajtrku vožnja ob južni obali vožnja do ZUERICHA in ogled mestnih znamenitosti – stari mestni predel ob kanalu s starimi cehovskimi hišami, Frauenkirche, Grossmuenster, bančno ulico …. Nadaljevanje poti do bisera Švice - RENSKIH SLAPOV, ki so največji v Evropi. Daljši postanek za ogled, sprehod do vode in nakup spominkov. Pot bomo nadaljevali do zanimive in spomeniško zaščitene vasice STEIN AM REIN – krajši postanek za ogled in do cvetličnega otoka MAINAU, ki ga preko celega leta krasijo številni cvetlični nasadi, parki in vrtovi. Daljši postanek za ogled, ki je prava paša za oči.

V poznih popoldanskih urah vožnja ob južni (švicarski obali) BODENSKEGA JEZERA,  mimo znanih letovišč do Feldkircha. Namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

3. dan: LIECHTENSTEIN – BRENNER - …
Po zajtrku vožnja do žepne državice kneževine LIECHTENSTEIN, ki meri le 157 kvadratnih kilometrov. Glavno mesto VADUZ je prijetno mestece, kjer so ulice polne prodajaln in gostilnic. V gradu na visoki skali, ki se strmo vzpenja nad mestom pa že 250 let živijo vladarji Liechtensteina. Po želji panoramska vožnja s turističnim vlakcem. Pot domov nas bo vodila po avtocesti na prelaz Brenner, ogledali si bomo most »Europa Brücke«, nato pa po Pustriški dolini skozi Brunico, Dobbiaco, Sillian,… Prihod domov v poznih večernih urah.

Cena
Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).
Cena vključuje
avtobusni prevoz, hotelske storitve 3* na bazi polpenziona (dvoposteljne sobe), oglede po programu z vstopnino za otok Mainau in Renske slapove, cestnine in druge pristojbine, nezgodno zavarovanje, organizacijo in vodenje potovanja.
Min. št. udeležencev
45
Obvezna doplačila
enoposteljna soba (po predhodni potrditvi), vstopnina: Swarovski kristali, storitve, ki niso vključene v ceno potovanja.
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje