Iskanje
Facebook
Issuu
+386 (0)3 713 23 00
+386 (0)41 335 231

SILVESTROVO NA SARDINIJI

Italija
Datum:
30.12.2017 - 02.01.2018
Odhod:
Maribor, Celje, Ljubljana
Število dni:
4
Prevoz:
AvtobusLadja
Cena:
od 499.00 €

1. dan // 30.12.: … - MONTECATINI TERME – LIVORNO
Odhod iz Maribora predvidoma ob 6. uri. Vožnja preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja po Italiji mimo Benetk, Padove in Bologne z vmesnimi postanki. Potovanje mimo Firenc in postanek za sprostitveni popoldanski ogled v zdraviliškem mestecu MONTECATINI TERME. Pozen  prihod v pristanišče LIVORNO in vkrcanje na moderno ladjo – trajekt MEGA EXPRESS 2. Nastanitev v kabinah, večerja v samopostrežni restavraciji in večerna zabava z živo plesno glasbo. Nočitev na ladji in plovba proti Sardiniji.

 

2. dan // 31.12.: GOLFO ARANCHI – CASTELSARDO - ALGHERO – OLBIA
Zajtrk na ladji in pristanek v pristanišču GOLFO ARANCHI na otoku SARDINIJA. Izkrcanje in avtobusna vožnja preko notranjosti severnega dela otoka proti zahodni obali. Postanek v CASTELSARDU, slikovitem obzidanem mestecu z impozantno lego nad morjem. Sledi opoldanski prihod v turistično mesto ALGHERO, ki kaže vpliv katalonsko-aragonske arhitekture. Sprehod po slikovitih mestnih uličicah v obzidanem starem jedru  ter prosto za kosilo. Popoldanska vrnitev preko mesta Olbia v naše pristanišče in vrnitev na ladjo, ki bo ta večer zasidrana v pristanišču. Priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20.30 zbor v osrednji restavraciji na ladji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE ob plesni glasbi ladijskega ansambla. Skupaj bomo nazdravili novemu letu 2018 in se zabavali do zgodnjih ur.

3. dan // 1.1.: COSTA SMERALDA – ST. TERESA DI GALLURA – CAPO TESTA
Po poznem zajtrku sledi avtobusni izlet po severovzhodnem delu otoka. Vožnja ob znameniti otoški plaži COSTA SMERALDA (smaragdna obala) in občudovanje letoviških krajev z zanimivo arhitekturo, kot sta Porto Cervo in Baia Sardinia (krajši postanki). Prihod v pristaniško mesto ST. TERESA DI GALLURA, ki je najbližje otoku Korzika. Krajši postanek za ogled in čas za pozno kosilo. Še vožnja na polotok CAPO TESTA, ki z atraktivnimi granitnimi formacijami sodi med večjo naravno znamenitost tega območja. Vrnitev na ladjo, večerja v samopostrežni restavraciji, nato zabava in ples. Nočna plovba proti celini.

4. dan //2.1.: … - PISA – SLOVENIJA
Zajtrk na ladji in pristanek v pristanišču Livorno. Izkrcanje in krajša vožnja do mesta PISA. Sprehod na trg Miracoli s katedralo, krstilnico in znamenitim poševnim stolpom. Sledi potovanje po avtocesti mimo Firenc, Bologne in Padove proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Cena
499 €/OS. – min. 45 oseb
539 €/OS. – min. 35 oseb
Cena vključuje
3x nočitve v notranjih kabinah na ladji (1/2 TWC Holiday), 3x samopostrežni zajtrk in 2x samopostrežna večerja, silvestrska gala večerja na ladji (vključeno 1/2 l vina na osebo in kozarec polnočne penine), živa glasba na ladji vse tri večere, plovba na relaciji Livorno–Golfo Aranchi–Livorno, vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje, organizacija potovanja.
Popusti
3. oz. 4 odrasla oseba v kabini plača ceno 445 €/os., otroci do 14. leta na dod. ležišču v kabino plačajo 395 €/os..
Doplačila po želji
zunanja kabina 1/2 45 EUR/osebo, enoposteljna notranja kabina 150 €/os., enoposteljna zunanja kabina 195 €/os..
Splošni pogoji in navodila
Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.
Opis
MEGA EXPRESS 2 ... je moderna ladja – trajekt, dolga 176 m, ki sprejme preko 1700 potnikov. Na voljo so bar, kafeterija, samopostrežna restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, prostor z videoigricami, recepcija … Nastanitev je možna v notranjih kabinah (tip Holiday) in zunanjih kabinah (tip Cruise). Velikost kabin je pribl. 12 m2. Vse kabine so opremljene s tušem in straniščem. 3. in 4. ležišče sta nad osnovnima ležiščema. Možnost najema razkošnejših kabin (tip Lux, pribl. 25 m2).

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE CORIS Z ASISTENCO V TUJINI: v primeru bolezni ali poškodb v času letovanja oz. potovanja, vam Coris povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: višina zavarovalne premije je odvisna od višine zneska celotnega aranžmaja in velja v primeru nenadne in hude bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu. Več

PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNIMI KARTICAMI NLB: z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačate na 2-12 obrokov. Več
PLAČILO NA OBROKE S PLAČILNO KARTICO DINERS CLUB: z Diners Club Plačilno kartico lahko plačate na 2-12 obrokov. Več

Pojdi
Ni bilo najdenih nobenih poti.
Povpraševanje
Vas zanimajo naše najugodnejše ponudbe in potrebujete podrobnejše informacije?
Pišite nam.
Povpraševanje